Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
BV Pack, SIA, iepakojumi

BV Pack, SIA, iepakojumi

Slokas iela 52, Rīga, Latvija, LV-1007
(+371) 29572811
(+371) 29511108
(+371) 29404662
(+371) 67456373
(+371) 67456373
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Uzņēmums ir dibināts 2003. gadā. Jau vairāk nekā 12 gadu garumā mēs veiksmīgi izgatavojam papīra iesaiņojumus, maisiņus un poligrāfisko produkciju. Šajā jomā mūs pamatoti var uzskatīt par vienu no lielākajiem ražotājiem Latvijā un Eiropā.

Mūsu darbinieki

„BV Pack” darbinieki ir augsti kvalificēti speciālisti ar daudzu gadu pieredzi. Mēs lepojamies ar mūsu darbu un nodrošinām maksimāli augstu realizācijas kvalitāti

Mūsu partneri

Pateicoties operatīvai reaģēšanai un elastīgai cenu politikai, mūsu tipogrāfiju izvēlas daudzi reklāmas uzņēmumi. Mēs vienmēr piedāvājam cenas un kvalitātes attiecības ziņā izdevīgāko risinājumu – uzmanība pret pasūtītāju ir viena no „BV Pack” prioritātēm.

Mūsu klienti

Esam sevi parādījuši kā uzticamu partneri daudzās ES valstīs un turpinām paplašināt savas darbības ģeogrāfiju. Šobrīd mūsu produkciju pasūta Vācijā, Lietuvā, Igaunijā, Zviedrijā, Somijā, Krievijā, Francijā un Itālijā.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPapīra maisiņi Skatīt vairāk   Papīra maisiņi ar lamināciju    Papīra maisiņi bez laminācijas    Papīra maisiņi no dizainerpapīra    Papīra maisiņi bez rokturiem    Papīra maisiņi bez rokturiem ar lodziņu Iepakojuma materiāli Skatīt vairāk   Transporta iepakojums    Pudeļu iepakojumi    Gofrēta kartona kastes    Pārtikas produktu iepakojumi    Kosmētikas iepakojumi    Farmaceitiskie iepakojumi    Dāvanu iepakojumi Poligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi    Prezentreklāma Skatīt vairāk   Kalendāri    Bukleti, bukletu izgatavošana    Vizītkartes, izgatavošana    Veidlapas, veidlapu izgatavošana    Uzlīmes    Flajeru un skrejlapu izgatavošana    Plakāti    Ielūgumi, ielūgumu izgatavošana    Etiķetes    Aploksnes    Mapes    Atklātnes    Grāmatas, grāmatnīcas    Katalogi    Bloknoti    Brošūras    Birku un cenu zīmju izgatavošana    Vobleri    Dāvanu kartes - izgatavošana    Paškopējošās veidlapas    Puzles    Anotācijas, instrukcijas    Reklāmas spēļu kārtis    Konverti CD diskiem    Reklāmas sērkociņi    Galda stendi    Grīdas stendi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 47704
Meklēšanas rezultātos parādīts : 523643

KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Visi banneri