Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bea aizkaru centrs, salons

Bea aizkaru centrs, salons

Tērbatas iela 47, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67274643
(+371) 67312774
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Mūsu aizkaru centram ir ilggadēja pieredze, teicama kvalitāte, maksimāls serviss un arvien jaunas idejas. Tādēļ šeit Jūs gaida visplašākais materiālu klāsts telpu labiekārtošanai, augsti kvalificēti dizaineri un interesanti dizaina projekti. Aizkaru salona "Bea" tapšanas ideja ir piedāvāt Latvijas iedzīvotājiem iespēju iekārtot mājokļus, darba telpas, ofisus, viesnīcas, restorānus, kafejnīcas u.c. tādā līmenī kā to piedāvā pasaules attīstītākajās valstīs. Idejas, iemaņas un tehnoloģijas ir gūtas ASV, Vācijā, Somijā un nepārtraukti papildinātas, apmeklējot dizaina kursus dažādos līmeņos, kā arī gadskārtējās izstādēs Frankfurtē pie Mainas "Heimtextil", Briselē "Decosit" un Štutgartē izstādē "R+T". Aizkaru un galdautu audumi, aizkaru stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, kā arī aksesuāri un šūšanas piederumi - to visu Jūs varat iegādāties tieši pie mums. Piedāvājam arī individuālās konsultācijas un kvalificētu roku darbu. Garantējam visaugstāko kvalitāti. Kopā ar Bea Jūsu telpas kļūs mājīgākas!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAudumi un aizkari Skatīt vairāk   Mājas tekstils Skatīt vairāk   Aizkari       Aizkaru šūšana, modelēšana, uzstādīšana    Logu noformējumi Aizkaru stangas un sliedes Dizaina izstrāde Žalūzijas Skatīt vairāk   Žalūzijas, rullējamās    Žalūziju izgatavošana un uzstādīšana Aizkaru audumi Skatuves aizkari Preces hobijiem Aizkari, žalūzijas, karnīzes, markīzes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 59301
Meklēšanas rezultātos parādīts : 431699


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Visi banneri