Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma

Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma

Hospitāļu iela 5a, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 29220566
(+371) 67270730
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts
Auto aplīmēšana ir uzņēmuma PAMATVIRZIENS, tāpēc pieejam šim pakalpojumam ar visu nopietnību. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi, lai acis priecētu un cena būtu laba :) AUTO DIZAINU veidojam uz mūsu rīcībā esošiem precīziem automodeļu rasējumiem vai modelējot uzlīmes uz konkrētā transporta līdzekļa. Iespējams gan vienkāršas reklāmas uzlīmes, gan arī daļēja vai pilnīga automašīnas ietīšana. Mūsu darbiem dodam divu gadu garantiju. Izgatavojam dažādas vides reklāmas lietas: PLĀKSNES, NORĀDES, STENDUS, REKLĀMAS BANERUS, BŪVTĀFELES, arī GAISMAS REKLĀMA. Strādājam augstumā! Metinām, krāsojam, skrūvējam, montējam un betonējam. Drukājam SIETSPIEDĒ un DIGITĀLAJĀ DRUKĀ. Drukājam krāsaini! Veidojam arī „acij tīkamus” DIZAINA MAKETUS. ...visu jau nevar uzskaitīt! Zvaniet, rakstiet - mēģināsim līdzēt! :)
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresReklāma Dizains, dizaina izstrāde Maketēšana Vides reklāma    Auto aplīmēšana    Skatlogu noformēšana    Informatīvās plāksnītes    Gaismas reklāma    Reklāmas karogi Poligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi    Digitālā druka, printēšanas pakalpojumi    Lielformāta druka    Sietspiede    Bukleti, bukletu izgatavošana    Afišas    Plakāti    Vizītkartes, izgatavošana    Uzlīmes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 40310
Meklēšanas rezultātos parādīts : 487384


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Pa Laimes Taku, pansija
Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Visi banneri