Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ziemēļkurzemes prokuratūra

Ziemēļkurzemes prokuratūra

Kalna iela 6, Talsi, Talsu novads, Latvija, LV-3201
(+371) 63223698
(+371) 67044449
 
VissPiedāvājumiKarte
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTiesību aizsardzība
Karte, Saistītie uzņēmumi
Latvijas Republikas Prokuratūra, Kalpaka bulvāris 6, Rīga, Latvija, LV-1050Austrumlatgales prokuratūra, Kr. Valdemāra iela 20, Rēzekne, Latvija, LV-4601Austrumzemgales prokuratūra, Zaļā iela 12, Bauska, Bauskas novads, Latvija, LV-3901Daudznozaru specializētā prokuratūra, Aspazijas bulvāris 7, Rīga, Latvija, LV-1050Dienvidkurzemes prokuratūra, Kūrmājas prospekts 3, Liepāja, Latvija, LV-3401Dienvidlatgales prokuratūra, Ģimnāzijas iela 11, Daugavpils, Latvija, LV-5401Kurzemes tiesas apgabala prokuratūra, Kūrmājas prospekts 3, Liepāja, Latvija, LV-3401Latgales tiesas apgabala prokuratūra, Atbrīvošanas aleja 95, Rēzekne, Latvija, LV-4601Nodokļu un muitas lietu prokuratūra, Talejas iela 1, Rīga, Latvija, LV-1026Noziedzīgu nodarījumu valsts unstutūciju dienestā izmeklēšanas prokuratūra, Aspazijas bulvāris 7, Rīga, Latvija, LV-1050Pierīgas prokuratūra, Aspazijas bulvāris 7, Rīga, Latvija, LV-1050Rietumzemgales prokuratūra, Atmodas iela 19, Jelgava, Latvija, LV-3007Rīgas austrumu prokuratūra, Aspazijas bulvāris 7, Rīga, Latvija, LV-1050Rīgas Pārdaugavas prokuratūra, Kalnciema iela 14, Rīga, Latvija, LV-1048Rīgas tiesas apgabala prokuratūra, Aspazijas bulvāris 7, Rīga, Latvija, LV-1050Rīgas Ziemeļu prokuratūra, Aspazijas bulvāris 7, Rīga, Latvija, LV-1050Vidzemes tiesas apgabala prokuratūra, Raiņa iela 3a, Valka, Valkas novads, Latvija, LV-4701Vidzemes prokuratūra, Leona Paegles iela 11, Valmiera, Valmieras novads, Latvija, LV-4201Zemgales tiesas apgabala prokuratūra, Atmodas iela 19, Jelgava, Latvija, LV-3007Ziemēļkurzemes prokuratūra, Kalna iela 6, Talsi, Talsu novads, Latvija, LV-3201

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8747
Meklēšanas rezultātos parādīts : 50079


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
Visi banneri