Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Saules skola - Daugavpils dizaina un mākslas vidusskola, profesionālās izglītības kompotences centrs

Saules skola - Daugavpils dizaina un mākslas vidusskola, profesionālās izglītības kompotences centrs

Saules iela 6/8, Daugavpils, Latvija, LV-5401
(+371) 65424576 - Direktore Inguna Kokina
(+371) 26428390 - Direktore Inguna Kokina
(+371) 65424576
Juridiskais nosaukums : Profesionālās izglītības kompetences centrs "Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola "Saules skola"
Reģistrācijas numurs : 90000064918
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

PIKC Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola “SAULES SKOLA” ir Daugavpils pilsētas pašvaldības dibināta kultūrizglītības iestāde, kura īsteno 13 profesionālās vidējās izglītības programmas, profesionālās ievirzes izglītības programmu, tālākizglītības un interešu izglītības programmas. Visas programmas ir licencētas un akreditētas. SAULES SKOLA ir Latgales reģiona dizaina un mākslas izglītības metodiskais centrs. Skolas metodiskā darbība un izglītības programmas tiek veidotas sadarbībā ar Kultūras ministriju un Latvijas Nacionālo kultūras centru.

PIKC DDMV “SAULES SKOLA” PIEDĀVĀ:

Četrgadīgās profesionālās vidējās izglītības programmas (iegūstot vispārējo vidējo izglītību un 3. līmeņa vidējo profesionālo izglītību) un divgadīgās profesionālās vidējās izglītības programmas (iegūstot 3. līmeņa vidējo profesionālo izglītību) šādās dizaina nozarēs :

  • Apģērbu dizains,
  • Koka izstrādājumu dizains,
  • Foto dizains;
  • Interjera dizains,
  • Reklāmas dizains,
  • Tekstiliztrādājumu dizains,
  • Multimediju dizains
  • 2018./2019. mācību gadā skolā mācās 138 audzēkņi vidējā izglītības posmā un 300 audzēkņi profesionālās ievirzes izglītības programmā. Skola nodrošina audzēkņus ar materiāliem mācību un kvalifikācijas darbu izstrādei. Vidusskolas audzēkņi saņem stipendiju, ir nodrošinātas vietas dienesta viesnīcā.

    Skolu beidzot, audzēkņi iegūst dizaina speciālista kvalifikāciju, kas dod iespēju radoši strādāt profesijā, kā arī turpināt studijas Latvijas un ārvalstu augstskolās. Skolas absolventi var veikt individuālo komercdarbību, kā arī strādāt patstāvīgi vai citu speciālistu vadībā valsts vai privātuzņēmumos.

    2017/ 2018. mācību gadā SAULES SKOLĀ strādās 45 pedagogi – vispārizglītojošo un profesionālo priekšmetu pasniedzēji. Skolā strādā savā jomā pazīstami dizaineri un mākslinieki.

    Saule skolas struktūrvienība – Bērnu mākslas skola - piedāvā licencētu un akreditētu profesionālās ievirzes izglītības programma „Vizuāli plastiskā māksla”, kas ir paredzēta bērniem no 7 līdz 16 gadiem (mācību ilgums – seši gadi).

    Saules skolā mācās audzēkņi ne tikai no Daugavpils, bet arī no tuvākajiem novadiem, īpaši – Daugavpils, Ilūkstes, Preiļu un Līvānu novadiem, Jēkabpils novada un pilsētas. Profesionālās ievirzes izglītības programma tiek realizēta ne tikai Daugavpilī, bet arī filiālē Aglonas vidusskolā, kur pašvaldības nodrošina telpas skolas darbībai.

    dizaina un mākslas izglītības metodiskais centrs skola sadarbojas ar reģiona mākslas un mūzikas skolām, sniedzot metodisko palīdzību un organizējot pedagogu tālākizglītības kursus. Reģiona bērnu skolu absolventi bez iestājpārbaudījumiem tiek uzņemti Saules skolas vidējās izglītības programmās.

    Galerija
    Video
    PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIzglītības un apmācību centri, dažādas skolas Profesionālā izglītība    Apģērbu dizains Skatīt vairāk      Apģērbu dizaina speciālists    Foto dizains Skatīt vairāk      Foto dizaina speciālists    Interjera dizains Skatīt vairāk      Interjera dizaina speciālists    Koka izstrādājumu dizains Skatīt vairāk      Koka izstrādājumu dizaina speciālists    Reklāmas dizains Skatīt vairāk      Vizuālās reklāmas dizaina speciālists    Tekstila dizains Skatīt vairāk      Tekstilizstrādājumu dizaina speciālists    Multimediju dizains Skatīt vairāk      Multimediju dizaina speciālists Mākslas skolas Dienesta viesnīcas
    Karte

    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 20856
    Meklēšanas rezultātos parādīts : 255865

    ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
    ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
    Tree Climbers, SIA
    Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
    Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
    Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
    Invite, ielūgumi
    Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
    Indāni, lauku māja
    Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
    Vānes māja, viesu māja
    Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
    Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
    Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
    Kļava
    KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
    Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
    Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
    Griva Group, būvmateriāli
    Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
    Visi banneri