KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Saules skola - Daugavpils dizaina un mākslas vidusskola, profesionālās izglītības kompotences centrs

Saules skola - Daugavpils dizaina un mākslas vidusskola, profesionālās izglītības kompotences centrs

Saules iela 6/8, Daugavpils, Latvija, LV-5401
(+371) 65424576 - Direktore Inguna Kokina
(+371) 26428390 - Direktore Inguna Kokina
(+371) 65424576
Juristische-Person : Profesionālās izglītības kompetences centrs "Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola "Saules skola"
Eintragungsnummer : 90000064918
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

PIKC Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola “SAULES SKOLA” ir Daugavpils pilsētas pašvaldības dibināta kultūrizglītības iestāde, kura īsteno 13 profesionālās vidējās izglītības programmas, profesionālās ievirzes izglītības programmu, tālākizglītības un interešu izglītības programmas. Visas programmas ir licencētas un akreditētas. SAULES SKOLA ir Latgales reģiona dizaina un mākslas izglītības metodiskais centrs. Skolas metodiskā darbība un izglītības programmas tiek veidotas sadarbībā ar Kultūras ministriju un Latvijas Nacionālo kultūras centru.

PIKC DDMV “SAULES SKOLA” PIEDĀVĀ:

Četrgadīgās profesionālās vidējās izglītības programmas (iegūstot vispārējo vidējo izglītību un 3. līmeņa vidējo profesionālo izglītību) un divgadīgās profesionālās vidējās izglītības programmas (iegūstot 3. līmeņa vidējo profesionālo izglītību) šādās dizaina nozarēs :

  • Apģērbu dizains,
  • Koka izstrādājumu dizains,
  • Foto dizains;
  • Interjera dizains,
  • Reklāmas dizains,
  • Tekstiliztrādājumu dizains,
  • Multimediju dizains
  • 2018./2019. mācību gadā skolā mācās 138 audzēkņi vidējā izglītības posmā un 300 audzēkņi profesionālās ievirzes izglītības programmā. Skola nodrošina audzēkņus ar materiāliem mācību un kvalifikācijas darbu izstrādei. Vidusskolas audzēkņi saņem stipendiju, ir nodrošinātas vietas dienesta viesnīcā.

    Skolu beidzot, audzēkņi iegūst dizaina speciālista kvalifikāciju, kas dod iespēju radoši strādāt profesijā, kā arī turpināt studijas Latvijas un ārvalstu augstskolās. Skolas absolventi var veikt individuālo komercdarbību, kā arī strādāt patstāvīgi vai citu speciālistu vadībā valsts vai privātuzņēmumos.

    2017/ 2018. mācību gadā SAULES SKOLĀ strādās 45 pedagogi – vispārizglītojošo un profesionālo priekšmetu pasniedzēji. Skolā strādā savā jomā pazīstami dizaineri un mākslinieki.

    Saule skolas struktūrvienība – Bērnu mākslas skola - piedāvā licencētu un akreditētu profesionālās ievirzes izglītības programma „Vizuāli plastiskā māksla”, kas ir paredzēta bērniem no 7 līdz 16 gadiem (mācību ilgums – seši gadi).

    Saules skolā mācās audzēkņi ne tikai no Daugavpils, bet arī no tuvākajiem novadiem, īpaši – Daugavpils, Ilūkstes, Preiļu un Līvānu novadiem, Jēkabpils novada un pilsētas. Profesionālās ievirzes izglītības programma tiek realizēta ne tikai Daugavpilī, bet arī filiālē Aglonas vidusskolā, kur pašvaldības nodrošina telpas skolas darbībai.

    dizaina un mākslas izglītības metodiskais centrs skola sadarbojas ar reģiona mākslas un mūzikas skolām, sniedzot metodisko palīdzību un organizējot pedagogu tālākizglītības kursus. Reģiona bērnu skolu absolventi bez iestājpārbaudījumiem tiek uzņemti Saules skolas vidējās izglītības programmās.

    Galerie
    Video
    AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAusbildungszentren, verschiedene Schulen Professionelle Ausbildung    Design der Kleidung mehr Details      Kleidungsdesign-Spezialist    Fotoentwurf mehr Details      Fotodesign-Spezialist    Innenarchitektur mehr Details      Interior Design Spezialist    Holzprodukte Design mehr Details      Spezialist für Holzprodukte    Design der Werbung mehr Details      Spezialist für visuelle Werbung    Textildesign mehr Details      Spezialist für Textildesign    Multimedia-Design       Spezialist für Multimedia-Design Kunstschulen Dienstgrade Gasthäuser
    Die Karte

    Statistik:
    Ist durchgesehen : 21032
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 259497


    Rasu Dārzniecība, SIA
    Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
    K-masti.lv, SIA
    K-masti.lv, SIAWenn Sie einen Fahnenmast in der Nähe Ihres Privathauses oder Ihrer Firma aufstellen möchten, wenn Sie Firmen- oder andere Flaggen benötigen, dann ist K-MASTI.LV der richtige Ort, um zu bekommen, was Sie wollen! Fahnen und Fahnenmasten sind unser Ding!
    Vītoli, atpūtas komplekss
    Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
    Debesiss SIA, Bestattungsinstitute
    Debesiss SIA, BestattungsinstituteApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
    Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
    Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
    Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
    Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
    Neptūns, Restaurant
    Neptūns, RestaurantRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
    Dace Grīnberga, keramiķe
    Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
    Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
    Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasErholung direkt an der Kuste: Bar, Raumlichkeiten fur Feiern und Konferenzen, 20 bequeme und gemutliche Schlafplatze, Sauna, Sport- und Spielplatz, Parkplatz. Dampfsauna, Whirlpool, Tram-poline.
    Pīlādži, Pflanzenzucht
    Pīlādži, PflanzenzuchtAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
    Visi banneri