KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Saules skola - Daugavpils dizaina un mākslas vidusskola, profesionālās izglītības kompotences centrs

Saules skola - Daugavpils dizaina un mākslas vidusskola, profesionālās izglītības kompotences centrs

Saules iela 6/8, Daugavpils, Latvija, LV-5401
(+371) 65424576 - Direktore Inguna Kokina
(+371) 26428390 - Direktore Inguna Kokina
(+371) 65424576
Juristische-Person : Profesionālās izglītības kompetences centrs "Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola "Saules skola"
Eintragungsnummer : 90000064918
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

PIKC Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola “SAULES SKOLA” ir Daugavpils pilsētas pašvaldības dibināta kultūrizglītības iestāde, kura īsteno 13 profesionālās vidējās izglītības programmas, profesionālās ievirzes izglītības programmu, tālākizglītības un interešu izglītības programmas. Visas programmas ir licencētas un akreditētas. SAULES SKOLA ir Latgales reģiona dizaina un mākslas izglītības metodiskais centrs. Skolas metodiskā darbība un izglītības programmas tiek veidotas sadarbībā ar Kultūras ministriju un Latvijas Nacionālo kultūras centru.

PIKC DDMV “SAULES SKOLA” PIEDĀVĀ:

Četrgadīgās profesionālās vidējās izglītības programmas (iegūstot vispārējo vidējo izglītību un 3. līmeņa vidējo profesionālo izglītību) un divgadīgās profesionālās vidējās izglītības programmas (iegūstot 3. līmeņa vidējo profesionālo izglītību) šādās dizaina nozarēs :

  • Apģērbu dizains,
  • Koka izstrādājumu dizains,
  • Foto dizains;
  • Interjera dizains,
  • Reklāmas dizains,
  • Tekstiliztrādājumu dizains,
  • Multimediju dizains
  • 2018./2019. mācību gadā skolā mācās 138 audzēkņi vidējā izglītības posmā un 300 audzēkņi profesionālās ievirzes izglītības programmā. Skola nodrošina audzēkņus ar materiāliem mācību un kvalifikācijas darbu izstrādei. Vidusskolas audzēkņi saņem stipendiju, ir nodrošinātas vietas dienesta viesnīcā.

    Skolu beidzot, audzēkņi iegūst dizaina speciālista kvalifikāciju, kas dod iespēju radoši strādāt profesijā, kā arī turpināt studijas Latvijas un ārvalstu augstskolās. Skolas absolventi var veikt individuālo komercdarbību, kā arī strādāt patstāvīgi vai citu speciālistu vadībā valsts vai privātuzņēmumos.

    2017/ 2018. mācību gadā SAULES SKOLĀ strādās 45 pedagogi – vispārizglītojošo un profesionālo priekšmetu pasniedzēji. Skolā strādā savā jomā pazīstami dizaineri un mākslinieki.

    Saule skolas struktūrvienība – Bērnu mākslas skola - piedāvā licencētu un akreditētu profesionālās ievirzes izglītības programma „Vizuāli plastiskā māksla”, kas ir paredzēta bērniem no 7 līdz 16 gadiem (mācību ilgums – seši gadi).

    Saules skolā mācās audzēkņi ne tikai no Daugavpils, bet arī no tuvākajiem novadiem, īpaši – Daugavpils, Ilūkstes, Preiļu un Līvānu novadiem, Jēkabpils novada un pilsētas. Profesionālās ievirzes izglītības programma tiek realizēta ne tikai Daugavpilī, bet arī filiālē Aglonas vidusskolā, kur pašvaldības nodrošina telpas skolas darbībai.

    dizaina un mākslas izglītības metodiskais centrs skola sadarbojas ar reģiona mākslas un mūzikas skolām, sniedzot metodisko palīdzību un organizējot pedagogu tālākizglītības kursus. Reģiona bērnu skolu absolventi bez iestājpārbaudījumiem tiek uzņemti Saules skolas vidējās izglītības programmās.

    Galerie
    Video
    AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAusbildungszentren, verschiedene Schulen Professionelle Ausbildung    Design der Kleidung mehr Details      Kleidungsdesign-Spezialist    Fotoentwurf mehr Details      Fotodesign-Spezialist    Innenarchitektur mehr Details      Interior Design Spezialist    Holzprodukte Design mehr Details      Spezialist für Holzprodukte    Design der Werbung mehr Details      Spezialist für visuelle Werbung    Textildesign mehr Details      Spezialist für Textildesign    Multimedia-Design       Spezialist für Multimedia-Design Kunstschulen Dienstgrade Gasthäuser
    Die Karte

    Statistik:
    Ist durchgesehen : 20852
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 255865

    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
    Mare, Hotel
    Mare, HotelHotel Mare, 500 m vom Meer entfernt, Räume für Seminare, Konferenzen, Sauna, Kamin, TV, Internet, Boote, Paintball, Golf, Reiten, Ausflüge, Reiseleitung.
    Iks park, biedrība
    Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
    Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
    Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasErholung direkt an der Kuste: Bar, Raumlichkeiten fur Feiern und Konferenzen, 20 bequeme und gemutliche Schlafplatze, Sauna, Sport- und Spielplatz, Parkplatz. Dampfsauna, Whirlpool, Tram-poline.
    Pārcelšanās24.lv, Versetzung Service
    Pārcelšanās24.lv, Versetzung ServicePārcelšanās24.lv bietet verschiedene Umzugsdienste in ganz Lettland und Europa an.
    Miķeļbāka, Campingplatz
    Miķeļbāka, CampingplatzViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
    Osteria, Cafe
    Osteria, CafeWir sind ein Café in Aizpute. An Wochentagen bieten wir eine warme Mahlzeit zum Mittagessen sowie eine umfangreiche Speisekarte und elegante und schöne Tischplatten für Feiern wie Hochzeiten, Geburtstage und mehr.
    Skangaļu muiža, Gasthaus
    Skangaļu muiža, GasthausDas Herrenhaus Skangaļi befindet sich an einem schönen Ort in der Mitte von Vidzeme zwischen zwei Städten - einer historischen und beliebten Touristenstadt - Cēsis und Valmiera. Rauna, im Volksmund kleine Schweiz genannt, liegt 9 km entfernt. Wenn Sie zu uns kommen, können Sie Naturobjekte sehen - wie Rauna Staburags, die Große Hölle, die Klippen von Līču-Lanģi
    EST Tehnoloģijas, SIA, Handel und Reparatur von Waagen
    EST Tehnoloģijas, SIA, Handel und Reparatur von WaagenHandel und Reparatur aller Arten von Waagen. Waagen für Handel, Haushalt, Lager, Medizin, Stapelservice, Labore und vieles mehr.
    Info Hotel, Palanga
    Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
    Visi banneri