Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sauleskalns, pirts

Sauleskalns, pirts

Zaķumuiža, Ropažu novads, Latvija, LV-2135
(+371) 29403887 - Jānis
(+371) 26301327 - Ieva
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

„Sauleskalns” atrodas tikai 19km no Rīgas Zaķumuižā Lielās Juglas krastā. Lielajā pirtī varam uzņemt 50 ciemiņus. Izguldīt iespējams 33 cilvēkus – ir divas divvietīgas istabas, viena sešvietīga. Trešajā stāvā 18 matrači. Lielākām kompānijām iespējams rīkot sporta svētkus, ir telšu vietas. Pēc pirts var atvēsināties baseinā, vai netālajā upē.

Mazajā pirtiņā ērti jutīsies gan pārītis, gan lielāka draugu kompānija - līdz pat 15 cilvēkiem. Ģuļasvietas 15 cilvēkiem. Mazā pirtiņa atrodas blakus dīķim - ūdens ir auksts un tīrs, jo tajā ieplūst pazemes avoti.

 „Sauleskalns” ir ideāla vieta kāzu, jubileju, bērnu pasākumu, salidojumu un jebkādu citu svinību rīkošanai, jo atrodas tuvu Rīgai, tai pat laikā ciemiņi šeit var justies apkārtējās kņadas un trokšņa netraucēti. Romantiķiem piedāvājam baudīt pastaigu pa Lielās Juglas gleznainajiem krastiem. Sportiski noskaņotajiem viesiem ir iespēja spēlēt ielas basketbolu, pludmales volejbolu, minifutbolu. Iepriekš pasūtot, uz salas iespējams arī „peintbols”. Bērnu izklaidei un izpriecām pieejami divi karuseļi, četras šūpoles, bērnu rotaļu laukums, novuss, galda futbols. Iepriekš pasūtot, ir iespējama arī galdu klāšana. Vienmēr gaidīti arī pērties gribētāji, īpaši svētdienu vakaros un darba dienās. Mīļi aicināti „Sauleskalnā”. Jūs laipni uzņems un par Jūsu labsajūtu gādās Jānis un Ieva.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairāk   Dzīvā mūzika Naktsmītnes Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Vieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk   Kanopolo    Ziemas peldēšana    Ālinģi    Kajaki, kajaku noma, īre Skatīt vairākDabas takas    Latvisko zīmju taka Radošās darbnīcas    Nodarbības bērniem Roņi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 155044
Meklēšanas rezultātos parādīts : 967250


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Visi banneri