Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gundega-E, SIA

Gundega-E, SIA

Pilskalna iela 2, Baldone, Ķekavas novads, Latvija, LV-2125
(+371) 29203104
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mēs esam epilskalns dzijas.

Adīšana - vienam tas ir hobijs, otram darbs, vēl kādam miera piepildījums. Cilpiņa pēc cilpiņas un top jauns apģērbs - zeķe, šalle, cepure, džemperis un tas ir tavs, tikai tev vienīgai/vienīgajam kaut kas īpašs un neatkārtojams.

Es pati adu jau kopš bērnības, atceros, kā vecāmāte, mana Acīte, tā es viņu mēdzu saukt, mācīja man adīt pirmos paraudziņus, tad jau tapa pirmā šalle lellei, tad man, pēc tam zeķes, cimdi līdz pirmajam džemperim, par ko es biju ļoti lepna. Un tā nav tikai adīšana, bet tās ir arī atmiņas. Tās ir atmiņas arī par to, kā tika piepildīta pūra lāde ar adītām zeķēm un pirmiem cimdiņiem meitenēm.

Gadiem ejot, adīšanai palika mazāk laika, bet dzija manā dzīvē ienāca jaunā veidolā, es to sāku tirgot un tagad dzijas veikals ir izaudzis par manu sirds lietu, kurā ieguldu savu darbu, enerģiju, meklējot jaunumus, piepildot plauktus aizvien vairāk un vairāk un, radot interesi par adīšanu arī citos.

Tā kā neesam dzijas veikals Rīgā, esam radījuši iespēju iegriezties mūsu dzijas pasaulē epilskalns dzijās internetā. Ar prieku atbildēsim uz jūsu jautājumiem, palīdzēsim atrast sev piemērotāko kamoliņu un krāsu. Ienāc mūsu e-veikals un uzsāc savu draudzību ar mums.

Es izveidoju savu atmiņu stāstu, veido arī Tu un droši padalies ar to mūsu blogā, piepildīsim savu grozu ne tikai ar kamoliņiem, bet arī ar atmiņām.

Ar mīlestību Ilga.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDzijas    Zeķu dzijas    Vilnas dzijas    Alapka dzijas    Angoras dzijas    Mohēras dzijas    Kokvilnas dzijas    Makramē dzijas    Dzijas bērniem    Turcijas dzijas    Raibas dzijas    Pašraksta dzijas    Akrila dzijas    Merīno dzijas Šūšanas un rokdarbu piederumi    Adīšanas piederumi Preces dārzam    Sēklas    Sīpolpuķes    Puķu podi    Minerālmēsli    Istrumenti dārzam
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10572
Meklēšanas rezultātos parādīts : 34038


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Visi banneri