Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gundega-E, SIA

Gundega-E, SIA

Pilskalna iela 2, Baldone, Ķekavas novads, Latvija, LV-2125
(+371) 29203104
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mēs esam epilskalns dzijas.

Adīšana - vienam tas ir hobijs, otram darbs, vēl kādam miera piepildījums. Cilpiņa pēc cilpiņas un top jauns apģērbs - zeķe, šalle, cepure, džemperis un tas ir tavs, tikai tev vienīgai/vienīgajam kaut kas īpašs un neatkārtojams.

Es pati adu jau kopš bērnības, atceros, kā vecāmāte, mana Acīte, tā es viņu mēdzu saukt, mācīja man adīt pirmos paraudziņus, tad jau tapa pirmā šalle lellei, tad man, pēc tam zeķes, cimdi līdz pirmajam džemperim, par ko es biju ļoti lepna. Un tā nav tikai adīšana, bet tās ir arī atmiņas. Tās ir atmiņas arī par to, kā tika piepildīta pūra lāde ar adītām zeķēm un pirmiem cimdiņiem meitenēm.

Gadiem ejot, adīšanai palika mazāk laika, bet dzija manā dzīvē ienāca jaunā veidolā, es to sāku tirgot un tagad dzijas veikals ir izaudzis par manu sirds lietu, kurā ieguldu savu darbu, enerģiju, meklējot jaunumus, piepildot plauktus aizvien vairāk un vairāk un, radot interesi par adīšanu arī citos.

Tā kā neesam dzijas veikals Rīgā, esam radījuši iespēju iegriezties mūsu dzijas pasaulē epilskalns dzijās internetā. Ar prieku atbildēsim uz jūsu jautājumiem, palīdzēsim atrast sev piemērotāko kamoliņu un krāsu. Ienāc mūsu e-veikals un uzsāc savu draudzību ar mums.

Es izveidoju savu atmiņu stāstu, veido arī Tu un droši padalies ar to mūsu blogā, piepildīsim savu grozu ne tikai ar kamoliņiem, bet arī ar atmiņām.

Ar mīlestību Ilga.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDzijas    Zeķu dzijas    Vilnas dzijas    Alapka dzijas    Angoras dzijas    Mohēras dzijas    Kokvilnas dzijas    Makramē dzijas    Dzijas bērniem    Turcijas dzijas    Raibas dzijas    Pašraksta dzijas    Akrila dzijas    Merīno dzijas Šūšanas un rokdarbu piederumi    Adīšanas piederumi Preces dārzam    Sēklas    Sīpolpuķes    Puķu podi    Minerālmēsli    Istrumenti dārzam
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10528
Meklēšanas rezultātos parādīts : 33722


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Visi banneri