Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
P. Čerņavska keramikas māja

P. Čerņavska keramikas māja

Talsu iela 21, Preiļi, Preiļu novads, Latvija, LV-5301
(+371) 29429630 - Raivo Andersons (lat, rus, eng)
(+371) 29879412 - Jāzeps Caics (lat, rus)
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Cienījamais P.Čerņavska keramikas mājas apmeklētāj!

Tev ir iespēja:

• izstāžu zālē iepazīties ar Preiļu vēstures un lietišķās mākslas muzeja jaunizveidoto ekspozīciju "Mūžs virpas apļots", veltītu Silajāņu keramikas meistaram Polikarpam Čerņavskim,
• darbnīcā vērot, kā uz podnieka virpas top vāze,
• izmēģināt savu roku virpošanas mākslā (darbiņu var paņemt līdzi vai saņemt vēlāk pa pastu apdedzinātu),
• iegādāties suvenīrus, dekoratīvo keramiku un saimniecības traukus,
• veikt pasūtījumu (saņemt var personiski vai ar kurjerpasta starpniecību),
• atraktīvā veidā pavadīt laiku, svinot dzimšanas dienu, kāzas.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMāla ceļš (Ekskursijas) Polikarpa Čerņavska izstāžu zāle Skatīt vairākPodnieka darbnīca Skatīt vairāk   Tūristu grupu uzņemšana Skatīt vairāk   Ekskursijas skolēniem Skatīt vairāk   Kāzu viesu uzņemšana Skatīt vairāk   Korporatīvie pasākumi, organizēšana Cepļa atvēršana Latgales keramika Skatīt vairāk   Vāzes Skatīt vairāk   Krūzes un kausi Skatīt vairāk   Šķīvji Skatīt vairāk   Svečturi Skatīt vairāk   Svilpaunieki Skatīt vairākServīzes Skatīt vairākSaimniecības trauki Skatīt vairāk   Podi Skatīt vairāk   Tējkannas Skatīt vairāk   Bļodas Skatīt vairāk   Puķu podi Skatīt vairākKāzu aksesuāri Skatīt vairākZiemassvētku dāvanas Skatīt vairākSuvenīri Skatīt vairākNeolīta motīvi Skatīt vairākBaltu raksti Preiļu keramika Podnieki un keramiķi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 81429
Meklēšanas rezultātos parādīts : 464831


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Visi banneri