Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss

D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss

Austuves iela 3a, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 29569554
(+371) 27020830
(+371) 67167637
Juridiskais nosaukums : D.C.S., SIA
Reģistrācijas numurs : 40003802585
Juridiskā adrese : Maskavas iela 266 k-2 - 67, Rīga, LV-1063
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

D.C.S. piedāvā:

Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Profesionāli krāvēji.
Autotransporta pakalpojumi pa visu Latviju.
Auto izvēle (1 - 8t, 1 - 55m3)
Starptautiskie pārvadājumi.
Atbildīga mantu uzglabāšana apsargājamā noliktavā ar mikroklimatu.
Piedāvājam iepakojuma materiālus.
Kastes, plēves. Muitas procedūras.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAuto kravu pārvadājumi Profesionāli krāvēji (Krāvēju pakalpojumi) Noliktavas, noliktavu pakalpojumi Biroju pārvākšanās serviss Pārvietošanās, pārvākšanās, pārcelšanās serviss Iepakojuma materiāli Klavieru un flīģeļu pārvadāšana Mantu uzglabāšana apsargājamā noliktavā Mantu glabāšana Mēbeļu izjaukšana, salikšana, izvešana Autotransporta pakalpojumi pa visu Latviju (Autotransporta pakalpojumi) Iekraušanas un izkraušanas pakalpojumi Starptautiskie pārvietošanās pakalpojumi Mājas iedzīves, privāto mantu pārvadāšana Mantu pakošanas pakalpojumi Smagu priekšmetu pārcelšana Mēbeļu pārvietošana Sadzīves tehnikas transportēšana Noliktavas, noliktavu pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 26740
Meklēšanas rezultātos parādīts : 286441


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Kampas, mēbeles
Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Papes Čakstes, viesu māja
Papes Čakstes, viesu mājaTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Visi banneri