Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Apriķu novada muzejs

Apriķu pamatskola, Lažas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija
(+371) 29184684
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMuzeji

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7180
Meklēšanas rezultātos parādīts : 17366
Skatīt arī katalogā : Muzeji


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Papes Čakstes, viesu māja
Papes Čakstes, viesu mājaTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Melturi, viesnīca
Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
URALA, viesu māja
URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Visi banneri