Čili Pizza, picērija

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Thread solutions, SIA
    Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
    Kalna ligzda, viesnīca
    Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
    Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
     Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
    Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
    Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
    Ķoņu dzirnavas, viesu nams
    Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
    Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
    Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
    Prāga Lukss, salons-veikals
    Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
    Jette, lietišķā māksla
    Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma