Čili Pizza, picērija

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 12599
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 38998
    Skatīt arī katalogā : Picērijas

    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR” ir specializēts Latvijas uzņēmums, kura darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā.
    Deko Dārzs
    Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
    Granīts O, SIA
    Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
    220.lv interneta veikala ofiss
    220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
    Credo, autoskola
    Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
    Raunas ceplis
    Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
    Valenas, SIA
    Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
    Pa Laimes Taku, pansija
    Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
    Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
    Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
    Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
    Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
    Visi banneri
    Atpūta pie jūrastode.webpIzglītības ceļvedis