Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Port Hotel, viesnīca
Port Hotel, viesnīcaPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Bucefāls, krodziņš
Bucefāls, krodziņšKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Visi banneri