Rancho Randevu, atpūtas komplekss

Apraksts

„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi.

Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.

„Rancho Randevu„ gaida Jūs jebkurā gada laikā: ziemā un vasarā, rudenī un pavasarī diennakts laikā!!!

Jūsu rīcībā:

"Country House" - kantri māja paredzēta dažādu pasākumu - semināru, kāzu, jubileju rīkošanai un vienkārši relaksācijai no pilsētas steigas.

Mājā ir 9 numuri (23 guļamvietas), pirts, biljards, karaoke, virtuve, 2 zāles ar kamīnu.

„Glory House„ – paredzēta gan divu – četru cilvēku izmitināšanai numuros, gan arī dažādu pasākumu rīkošanai. Māja ir 7 numuri (26 guļamvietas). Katrā numurā ir tualete, duša, kondicionieris. Mājā ir pirts, biljards, karaoke, virtuve, divas zāles ar kamīnu, videoprojektors, ekrāns.

Viesu mājiņas LUX "Happy House", "Dream House", „Funny House„ - mājīgas, siltas guļbūves mājiņas ar visām ērtībām. Mājiņas paredzētas trīs cilvēku izmitināšanai. Katrā mājiņā ir tualete, duša, ledusskapis, divguļamā un vienguļamā gultas, 2 balkoni.

Tīrs meža gaiss un ūdens garantē patīkamu atpūtu ar bērniem. Senatnes cienītājiem tiek nodrošināta ekskursija uz Kokneses pilsdrupām.

Firmu vadītāji varēs jebkurā laikā noorganizēt lietišķās tikšanās vai seminārus saviem darbiniekiem un apvienot tos ar brīnišķīgu atpūtu. Jūsu kāzu dienas vai jubilejas svinības, rīkotas „Rancho Randevu„, paliks atmiņā uz ilgu laiku. Jaunais gads un Ziemassvētki „Rancho Randevu„ atnesīs Jums veiksmi!!!

LAIPNI LŪDZAM!

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 27175
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 831583
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Norde metāls, SIA, metālapstrāde
    Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
    Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
    Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
    Rotu pļava
    Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
    Falkors Building Industry, SIA
    Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
    MS Real, SIA
    MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
    Acrulat, SIA
    Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
    Sanders, viesu nams
    Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
    Jolanta, viesnīca
    Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
    Kandava, viesnīca
    Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma