Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sanders, viesu nams

Sanders, viesu nams

Zīles, Smārdes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3129
(+371) 26434448
(+371) 26434448
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Naktsmītne, pirts, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam kafejnīca. Piedāvājam 7 labiekārtotas istabiņas (ar WC, dušu, TV, DVD, radio) 5 divvietīgas istabiņas ar divvietīgu gultu 1 trīsvietīga istabiņa ar 1 divvietīgu gultu, 1 vienvietīgu gultu 1 divvietīga istabiņa ar 2 vienvietīgām gultām Pieejamas papildus vietas - piepūšams matracis Istabiņas cena: 20 Ls par diennakti Paplidus vieta: 5 Ls Ja klients paliek viesu namā vairāk kā divas dienas, piedāvājam atlaides. Pirts ar banketa zāli līdz 10 cilvēkiem. Pirts izcenojums pēc individuālas vienošanās ( atkarīgs no cilvēku skaita, pirts izmantošanas ilguma, tiek vai netiek izmantoti ēdināšanas pakalpojumi). Piedāvājam labi aprīkotu velosipēdu nomu jeb kuram ģimenes loceklis, par pieņemamām cenām, dosim padomus maršruta izvēlē. Blakus viesu namam darbojas kafejnīca. Kafejnīcas darba laiks: Pirmdiena - sestdiena no 9:00 - 20:00 Svētdiena - slēgts
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairākMoteļi Viesu nami Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri29 € Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAktīvā atpūta    Velomaršruti    Velosipēdu noma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 100852
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1202206


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
VI&P, metālapstrāde
VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Visi banneri