Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Līcīši, lauku sēta

Līcīši, lauku sēta

Līcīši, Cenu pagasts, Jelgavas novads, Latvija, LV-3018
(+371) 29322860
(+371) 63050196
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

SIA Līcīši Ltd. Dibināta 1992. gadā. Viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. No 2005. gada bioloģiskās piena produktu pārstrādes uzņēmums. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!

 

Saimniecība „Līcīši” atrodas ļoti skaistā vietā - Misas upes un mežu ielokā, tādēļ ciemos tiek gaidītas gan tūristu grupas, gan ģimenes, kuras vēlas jauki pavadīt brīvdienu. Jums būs iespēja apskatīt 100 kaziņas un āzīšus (un ne tikai!), kā arī kazu piena pārstrādes cehu. Būs iespēja pagaršot kazas pienu un sierus. 

 

„Līcīšos” ir iespējams noīrēt pirtiņu tieši Misas upes krastā. Paredzēta līdz 20 personām, bez guļvietām, vasarā var būvēt teltis un veikt izbraucienus ar laivām.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKazkopība Skatīt vairāk   Kazas    Kazu audzēšana Piens, piena produkti Skatīt vairāk   Piens    Kazas piens    Piena pārstrāde    Kazas siers Tūrisms    Lauku tūrisms Skatīt vairāk   Ekskursijas    Aktīvā atpūta    Kempingi    Putnu vērošana    Atpūta pie Misas upes Bioloģiskā lauksaimniecība    Kazlēnu gaļa Ekoloģiski produkti    Meža veltes    Svaigas ogas    Dabiskas tējas Lauku sētas Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām    Pirtis Skatīt vairākRadošās darbnīcas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 47153
Meklēšanas rezultātos parādīts : 928442


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Port Hotel, viesnīca
Port Hotel, viesnīcaPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Visi banneri