Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pamūšas pamatskola

Pamūšas pamatskola

Pamūša, Gailīšu pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-3931
(+371) 63956285
(+371) 28600219 - Direktore Aelita Naumane
(+371) 26434214 - Direktora vietniece izglītības jomā Raisa Šelepjonoka
(+371) 26528209 - Direktora vietniece audzināšanas darbā Māra Kampāne
(+371) 29429948 - Ēku un apsaimniekojamās teritorijas pārzinis Ainārs Pilverts
(+371) 63956235
Juridiskais nosaukums : Bauskas novada pašvaldības iestāde "Pamūšas speciālā pamatskola"
Reģistrācijas numurs : 90000056997
Juridiskā adrese : Pamūšas skola, Gailīšu pag., Bauskas nov., LV-3931
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZemgales reģiona speciālā skola. (Vispārējā izglītība)    Kur bērns var mācīties pēc speciālās skolas beigšanas? (Speciālā izglītība)       Speciālā pirmsskolas izglītība          Speciālās pirmsskolas izglītības programma izglītojamiem ar valodas traucējumiem          Speciālās pirmsskolas izglītības programma izglītojamiem ar jauktiem attīstības traucējumiem          Speciālās pirmsskolas izglītības programma izglītojamiem ar jauktiem attīstības traucējumiem          Speciālās pirmsskolas izglītības programma izglītojamajiem ar garīgās attīstības traucējumiem (01015811)          Speciālās pirmsskolas izglītības programma izglītojamiem ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem (01015911)       Speciālā pamatizglītība, speciālā pamatskolas izglītība Speciālā pamatizglītība, speciālā pamatskolas izglītība    Profesionālā pamatizglītība    Profesionālās pamatizglītības programma „Mājturība” ar piešķiramo profesionālo kvalifikāciju „Mājkalpotājs”    Profesionālās pamatizglītības programma „Koka izstrādājumu izgatavošana” ar piešķiramo profesionālo kvalifikāciju „Galdnieka palīgs”    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamiem ar valodas traucējumiem    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamiem ar mācīšanās traucējumiem    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamajiem ar garīgās attīstības traucējumiem (21015811)    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamiem ar garīgās veselības traucējumiem    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamajiem ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem (21015911)
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Ortija SIA
Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
Visi banneri