Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kokneses pagasta bibliotēkas Bērnu nodaļa

Kokneses pagasta bibliotēkas Bērnu nodaļa

1905. gada iela 7, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 65161729
(+371) 65161729
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Bērnu literatūras nodaļas darba laiks:

  • Pirmdiena        9.00 - 17.00
  • Otrdiena          9.00 – 18.00
  • Trešdiena         9.00 - 17.00
  • Ceturtdiena      9.00 - 17.00
  • Piektdiena        9.00 - 17.00
  • Sestdiena        10.00 –14.00

      No 01.06 – 31.08. sestdien, svētdien slēgts.

Ar 2015. gada 1.jūniju reorganizē Kokneses novada Kokneses pagasta bērnu bibliotēku, tā tiek pievienota Kokneses novada Kokneses pagasta bibliotēkai kā Bērnu literatūras nodaļu.

Misija - radīt bērnos lasīt prieku un veicināt jauniešus kļūt par prasmīgiem informācijas meklētājiem un lietotājiem.

Bērnu literatūras nodaļa ir atvērta un draudzīga pasaule bērniem, kurā var iegūt vajadzīgo informāciju gan mācībām, gan brīvā laika pavadīšanai, iepazīties ar jaunajām grāmatām, presi, spēlēt galda spēles, likt mozaīkas (puzles), skatīties animācijas filmas un gleznu izstādes, darboties internetā un piedalīties bibliotēkas rīkotajos pasākumos, bibliotekārajās stundās un radošajās darbnīcās.


Bērnu literatūras nodaļa aktīvi piedalās ikgadējos valsts mēroga projektos:

  • Lasīšanas veicināšanas programmā “Bērnu/Jauniešu/Vecāku Žūrija”,
  • Ziemeļvalstu bibliotēku nedēļa,
  • Skaļās lasīšana,

 


Bērnu literatūras nodaļā sniegtie pakalpojumi

Bezmaksas

  • Universāls brīvpieejas grāmatu krājums bērniem.
  • Uzziņu literatūra, datu bāzes www.letonika.lvwww.news.lv un portāls www.filmas.lv.
  • Preses izdevumi – bērniem .
  • Novadpētniecības literatūra un materiāli.
  • Bibliotekāro un bibliogrāfisko uzziņu un konsultāciju sniegšana.
  • 5 datoru lietotāju vietas un bezmaksas apmācība darbam ar datoru un internetu.
  • Bibliotēku, lasīšanu un literatūru popularizējoši pasākumi (izstādes, tematiskie un literārie pasākumi, bibliotekārās stundas u.c.)
  • SBA pakalpojumi.
  • Lietotāju apmācība elektroniskās informācijas meklēš
  • Rotaļu stūrītis pašiem mazākajiem.

Maksas 

  Maksas pakalpojumu cenrādis 

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBibliotēkas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9865
Meklēšanas rezultātos parādīts : 193700


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Visi banneri