Dobeles un apkārtnes slimnīca, SIA

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Bēnes Ozoli, grīdas segumi
    Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
    Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
    Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
    Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
    Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
    Mobilā atpūta
    Mobilā atpūta
    Folio, SIA
    Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
    Ziedugravas, atpūtas bāze
    Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
    Zivtiņi, viesu nams
    Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
    NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
    NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma