Purgaiļi, viesu māja

  • Purgaiļi, Grundzāle, Grundzāles pagasts, Smiltenes novads, Latvija, LV-4713
  • purgaili@inbox.lv
  • purgaili.lv
  • (+371) 29467037
  • Juridiskais nosaukums : MENERGO, SIA
    Reģistrācijas numurs : 50103543061
    Juridiskā adrese : Cīruļu iela 10B, Inčukalns, Inčukalna pagasts, Siguldas novads, LV-2141
Apraksts

Viesu nams “Purgaiļi” piedāvā mājīgas telpas, kur rīkot svinības, kāzas, bērnu ballītes, seminārus, prezentācijas. Piedāvā plašu teritoriju dažādiem sporta pasākumiem un treniņnometnēm. Kā arī vienkārši pavadīt brīvdienas ģimenes un draugu lokā, ar iespēju nopērties lauku pirtiņā, relaksēties ārā kubulā un baseinā zem klajas debess.

Tiek piedāvāta ēdināšana ar profesionālu pavāru.

Atpūtas komplekss Purgaiļi piedāvā:

  • Pirtiņas māja ar kamīna telpu līdz 15 personām un numuriņiem
  • Atklātu baseinu līdzās pirts ēkai un āra kublu 10 personām
  • Viesu māju ar banketu zāli līdz 25 personām un numuriņiem
  • Konferenču māja līdz 100 personām un numuriņiem
  • Iespēju peldēties un makšķerēt
  • Pastaiga pa mežu
  • Bezmaksas stāvlaukumu
  • Basketbola ,volejbola, futbola laukumu
  • Telšu vietas, piknika vietas, ugunskura vieta
  • Bezmaksas internets

Istabu skaits

18

Gultasvietu skaits

40gultasvietas + 60papildvietas

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 84045
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1123286
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Akmens lietas, SIA
    Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
    Lumag Machinery Baltic
    Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
    Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
    Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
    Danfo Masters, SIA
    Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
    Gravtex, SIA
    Gravtex, SIARažojam:
    - unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
    - fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
    IS, SIA, guļbūves
    IS, SIA, guļbūvesRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma