Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Danfo Masters, SIA

Danfo Masters, SIA

Austuves iela 3a, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 67541501
(+371) 27525751
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Stiklu šodien nav ar ko aizvietot, bet to var pilnveidot. Būvmateriālu tirgus piedāvā patērētājam stiklu, kas ir aplīmēts ar speciālu aizsargplēvi. Ja uz aizsargātu ar šāda veida plēvi stiklu iedarboties ar smagu skaldošo ierīci, piemēram cirvi vai akmens drumslu, tad stikls tiek nenozīmīgi sasists tikai cirtiena vietā. T.i., lai uztaisītu caurumu stiklā vajadzēs pielikt daudz spēka un, kas ir svarīgi, laika. Kā arī plēves efektīvi aizsargā no dažāda veida sprādzienu sekām, neļaujot stikla drumslām haotiski aizlidot uz visām pusēm. Vasaras periodā paaugstināta temperatūra telpā nelabvēlīgi ietekmē cilvēku pašsajūtu un darba spējas, kā arī negatīvi ietekmē datoru un citas orgtehnikas darbību. Saules aizsargplēves uzstādīšana ievērojami samazinās siltuma, kas ienāk telpā no ārpuses, daudzumu. Pat karstajā laikā Jūs baudīsiet patīkamu vēsumu. Atsevišķos gadījumos, ja Jūs izmantojat saules aizsargplēvi, Jums nevajag iedarbināt kondicionierus. Ziemas laikā siltuma ievērojama daļa, kura parasti iznāk ārpus telpas caur stiklu, tiek atstarota atpakaļ telpā, līdz ar to paaugstinot temperatūru un samazinot enerģijas patēriņu. Plēvju lietošana mērķi un uzdevumi : :: Dažāda vieda sprādzienu sekām, neļauj loga lauskām haotiski aizlidot. :: Uguns izplatīšanās ugunsgrēka gadijumā. :: Ielaušanās un izslēdz zādzību ( izsist un nozagt ). :: Tiešiem saules stariem ( paaugstināta temperatūra telpās nelabvēlīgi Ietekmē cilvēku pašsajūtu, viņu darba spējas, kā arī negatīvi Iedorbojās uz kompjūteriem un citu orgtehniku ). :: Siltuma zudumiem gada aukstajā laikā. :: Acis no ultrovioletu staru ( UV ) iedarbības. :: No salona izbalošanas Jūsu mašīnai. :: No lauskām ja saplīst stikls. :: Uzlabo telpu interjeru un dizainu. :: Rada konfedenciālu atmosfēru telpās jebkurā diennakts laikā.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAizsargplēves (Dekoratīvās plēves) Skatīt vairākVides reklāma Vizuālā reklāma Skatīt vairāk   Reklāma uz auto Skatīt vairāk   Auto aplīmēšana Skatīt vairāk   Automašīnu floristiska noformēšana, dekorešāna    Reklāmas izkārtnes Skatīt vairāk   Ploterdarbi un aplīmēšana Auto stiklu tonēšana Spoguļi (Stiklinieku darbi) Skatīt vairāk   Spoguļi Smilšustrūkla (Stikla dekoratīvā apstrāde)    stikla krāsošana (Stikla konstrukcijas, projektēšana, montāža)    Stikla paketes    Stikla vitrīnas    Stikls, stikla izstrādājumi Skatīt vairāk   Stiklu tonēšana Plēves stikliem un logiem    Aizsargplēves stikliem un logiem    Tonētas plēves    Matētas plēves stikliem    Drošības plēves stikliem, logiem    Saules staru aizsardzības plēves    Termoizolējošas plēves    Ugunsdrošās plēves    Plēves stiklu fasādēm    Dekoratīvās plēves    Saules staru aizturošās plēves, aizsargplēves pret saules stariem    Vienpusējās redzamības plēves    Līmplēves    Plēves dizainam un interjeram    Logu plēves    UV-aizsargplēves    Automobiļu plēves    Logu un stiklu tonēšana, aplīmēšana ar plēvēm Stikls, stikla izstrādājumi    Dekoratīvais stikls    Armētais stikls    Bruņu stikls    Matēts stikls    Stikla sienas    Virtuves stikla paneļi    Stiklu apstrāde ar smilšstrūklu    Iebūvētie skapju stikli Ploterēšana, plotera pakalpojumi Lielformāta druka
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 51989
Meklēšanas rezultātos parādīts : 609308

Hidrolats, SIA, metālapstrāde
Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Visi banneri