Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Akmens lietas, SIA

Akmens lietas, SIA

Buļļu iela 80a, Rīga, Latvija, LV-1067
(+371) 26545686
(+371) 29994037
(+371) 26545686
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

SIA „Akmens Lietas” ir 2011. gadā jaundibināts uzņēmums, kurā ir apvienojušies pieredzes bagāti akmenapstrādes meistari. Ņemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģētības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana. SIA „Akmens Lietas” meistariem, veicot akmens apstrādes darbus ir iespējams pielietot jaunākos tehnoloģiskos sasniegumus, instrumentus un apstrādes materiālus. SIA „Akmens Lietas” meistari savas zināšanas un prasmes pilnveido un attīsta dažādās starptautiskās izstādēs, kā arī apgūst individuālu apmācību pie ārvalstu akmens apstrādes meistariem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAkmens apstrāde    Gravēšanas darbi Skatīt vairāk      Burtu gravēšana Skatīt vairāk      Gravēšana akmenī Skatīt vairākAkmens izstrādājumi    Kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana Skatīt vairāk      Granīta pieminekļi Skatīt vairāk      Kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana Skatīt vairāk   Granīta apmales, izgatavošana Skatīt vairāk   Granīta vāzes    Akmens soli un galdi Skatīt vairāk      Akmens soli          Kapu soliņi    Akmens krusti Skatīt vairāk      Granīta krusti    Akmens virsmas un palodzes    Akmens pakāpieni    Granīta sētiņas       Kapu sētiņas Kapu teritoriju labiekārtošana, kapu pieminekļu uzstādīšana    Kapu labiekārtošana, apzaļumošana    Kapsētas un kapu kopšana Restaurācijas darbi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 34127
Meklēšanas rezultātos parādīts : 409142

Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošanaSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
BV Pack, SIA, iepakojumi
BV Pack, SIA, iepakojumiBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Iecavnieki, viesu māja
Iecavnieki, viesu mājaViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Visi banneri