Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Purgaiļi, viesu māja

Purgaiļi, viesu māja

Purgaiļi, Grundzāle, Grundzāles pagasts, Smiltenes novads, Latvija, LV-4713
(+371) 29467037
Juridiskais nosaukums : MENERGO, SIA
Reģistrācijas numurs : 50103543061
Juridiskā adrese : Cīruļu iela 10B, Inčukalns, Inčukalna pagasts, Siguldas novads, LV-2141
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams “Purgaiļi” piedāvā mājīgas telpas, kur rīkot svinības, kāzas, bērnu ballītes, seminārus, prezentācijas. Piedāvā plašu teritoriju dažādiem sporta pasākumiem un treniņnometnēm. Kā arī vienkārši pavadīt brīvdienas ģimenes un draugu lokā, ar iespēju nopērties lauku pirtiņā, relaksēties ārā kubulā un baseinā zem klajas debess.

Tiek piedāvāta ēdināšana ar profesionālu pavāru.

Atpūtas komplekss Purgaiļi piedāvā:

  • Pirtiņas māja ar kamīna telpu līdz 15 personām un numuriņiem
  • Atklātu baseinu līdzās pirts ēkai un āra kublu 10 personām
  • Viesu māju ar banketu zāli līdz 25 personām un numuriņiem
  • Konferenču māja līdz 100 personām un numuriņiem
  • Iespēju peldēties un makšķerēt
  • Pastaiga pa mežu
  • Bezmaksas stāvlaukumu
  • Basketbola ,volejbola, futbola laukumu
  • Telšu vietas, piknika vietas, ugunskura vieta
  • Bezmaksas internets

Istabu skaits

18

Gultasvietu skaits

40gultasvietas + 60papildvietas

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKonferenču nams (Telpas konferencēm un semināriem) Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Piknika vietas Aktīvā atpūta Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu mājas Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 83457
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1106172

Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Visi banneri