Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Purgaiļi, viesu māja

Purgaiļi, viesu māja

Purgaiļi, Grundzāle, Grundzāles pagasts, Smiltenes novads, Latvija, LV-4713
(+371) 29467037
Juridiskais nosaukums : MENERGO, SIA
Reģistrācijas numurs : 50103543061
Juridiskā adrese : Cīruļu iela 10B, Inčukalns, Inčukalna pagasts, Siguldas novads, LV-2141
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams “Purgaiļi” piedāvā mājīgas telpas, kur rīkot svinības, kāzas, bērnu ballītes, seminārus, prezentācijas. Piedāvā plašu teritoriju dažādiem sporta pasākumiem un treniņnometnēm. Kā arī vienkārši pavadīt brīvdienas ģimenes un draugu lokā, ar iespēju nopērties lauku pirtiņā, relaksēties ārā kubulā un baseinā zem klajas debess.

Tiek piedāvāta ēdināšana ar profesionālu pavāru.

Atpūtas komplekss Purgaiļi piedāvā:

  • Pirtiņas māja ar kamīna telpu līdz 15 personām un numuriņiem
  • Atklātu baseinu līdzās pirts ēkai un āra kublu 10 personām
  • Viesu māju ar banketu zāli līdz 25 personām un numuriņiem
  • Konferenču māja līdz 100 personām un numuriņiem
  • Iespēju peldēties un makšķerēt
  • Pastaiga pa mežu
  • Bezmaksas stāvlaukumu
  • Basketbola ,volejbola, futbola laukumu
  • Telšu vietas, piknika vietas, ugunskura vieta
  • Bezmaksas internets

Istabu skaits

18

Gultasvietu skaits

40gultasvietas + 60papildvietas

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKonferenču nams (Telpas konferencēm un semināriem) Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Piknika vietas Aktīvā atpūta Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu mājas Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 83810
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1112010


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Kampas, mēbeles
Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Sanders, viesu nams
Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Visi banneri