Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Gravtex, SIA

Gravtex, SIA

Klusā Vipinga 1, Vipinga, Griškānu pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4641
(+371) 29463376
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Latgales novada amatniecības meistaru prasmju pārņēmējs, turpinātājs un attīstītājs pielietojot jaunākās kokapstrādes tehnoloģijas. Uzņēmuma mērķis paplašināt pakalpojumu un produktu klāstu vides dizaina, eksterjera un interjera priekšmetu izgatavošanā.

Izgatavojam un ražojam:

  • modernus un praktiskus koka žoga paneļus, kuri var tikt pielāgoti atbilstoši katra klienta vēlmēm un vajadzībām – klients var izvēlēties gan standarta žogu risinājumus, gan žogus ar ornamentāliem 3D dizaina rakstiem.
  • unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus, fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.

Gravtex ražošanas tehnoloģija izceļas ar patstāvīgu inovāciju ieviešanu, nepārtrauktu ražošanas procesu kvalitātes uzraudzību un profesionālu komandu. Ražosanā izmantojam augsti kvalitatīvas saplākšņa plāksnes un kokmateriālus.

Gravtex piedāvātie koka izstrādājumi ir lieliski dizaina risinājumi privātmājām, sabiedriskām telpām, kafejnīcām, restorāniem. Ideāls risinājums ēku fasādes apdarē, iekštelpu interjerā, griestu apdarē, nojumēs un terasēs, žogiem un nožogojumiem, radiatoru, mēbeļu, balkonu un lodžiju apdarē.

Mēs, Gravtex meistari, bez kautrēšanās varam teikt, ka savus klientus lutinām ar visneiedomājamākajiem dizaina šedevriem. To funkcionalitāte veiksmīgi iet roku rokā ar estētisko pievilcību.

Ar saviem izstrādājumiem mēs esam atšķirīgi ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē. Tie ir oriģināli produkti, kurus piedāvājam saviem klientiem.”

Uzņēmuma darbības princips – domāt savādāk, dažādot un pilnveidot apkārtējo vidi!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokapstrāde Žogi, sētas, pasētas un vārti    Žogi, sētas       Koka žogi un sētas       Žogi dārziem       Industriālie žogi       Lauksaimniecības žogi       Dekoratīvie žogi       Žogi privātmājām       Žogi vasarnīcām       Nestandarta žogi       Sekciju žogi       Žogu ražošana, izgatavošana       Žogu tirdzniecība       Dekoratīvo žogu ražosana       Paneļu žogi    Vārti       Garāžu vārti       Nestandarta vārti       Mazie sētas vārtiņi (Vārti)       Vārtu montāža       Vārtu izgatavošana       Sekciju vārti    Nožogojumi       Dārza nožogojumi Koka apdares dēļi    Fasādes paneļi Koka paneļi    Dekoratīvie sienu paneļi    Piekaramo griestu dekoratīvie paneļi    Balkonu dekoratīvie paneļi    Radiatoru dekoratīvie paneļi Stabi un stabiņi    Koka stabi Nožogojošas barjeras Durvis un logi Durvju un logu aplodas (kleidas) Kokapstrāde Guļbūves Kokgriezumi Dārza mājas un mājiņas Pirtis Saliekamās mājas Nojumes, lapenes, teltis Izstrādājumi no saplākšņa Koka rāmji Koka līstes Mēbeles Malkas nojumes un šķūnīši Rotaļlietas Suvenīri CNC kokapstrāde (Kokapstrāde) Interjera elementi Eksterjera elementi no koka Koka apdares dēļi Koka restes un režģi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 23998
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1061147

Līgatnes Zemturi, viesu nams
Līgatnes Zemturi, viesu namsLĪGATNES ZEMTURIKomplekss izveidots 10,0 ha paugurainā teritorijā.
Pusi teritorijas aizņem zivju dīķi, starp kuriem izveidota kompleksa apbūve.
Atpūtas kompleks atrodas lauku klusumā. Lauksaimnieciskā darbība territorijā nenotiek.

Atpūtas bāze ZEMTURI ir piemērota jebkurām atpūtas prasibām gan lieliem, gan maziem.

Kompleksā Kāzām, semināriem 1. Banketu zāle ar kamīnu mūra ēkā līdz 80 personām. Galdu klāšana pēc atsevišķa pasūtījuma (telefons 29149596).
Varam nodrošināt naktsmītni ar 63 gultas vietām. Pirtis1. Divas labiekārtotas pirtis 150 m2 divos stāvos:
1. stāvā: telpa atpūtai svinībām ar virtuves stūrītiuniversāla pirts ar malkas apkuriduša, tualete, ģērbtuve 2. stāvā:trīs guļamistabas ar 15 gultasvietām Pirts ārpusē laipa, kāpnes uz dīķi, grils, vieta atpūtai ar galdiem un soliem2. Pirts - 25 m² pie dīķa, ar dēļu pamatni dīķī.
Pirtī ir atpūtas telpa ar kamīnu līdz 12 personām.3. Koka kubls (baļļa) līdz 10 personām KempingsKempinga teritorijā ir
1. Treileru stāvlaukums 10-15 vietām.
- Pieslēgums pie elektrības,
- Dzeramā ūdens uzpildīšana,
- Kanalizācijas pieņemšana,
- Duša,
- Tualete2. Kempinga mājas - 22m² - ar visām ērtībām , naktsmītnes no 2 – 7 personām
Mājas nodrošinātas ar elektrību, ūdeni, dušu, tualeti.3. Telšu vietas. Nodrošinātas ar malku, nojumi, galdu, koplietošanas dušu, tualeti.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Visi banneri