Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Raunas ceplis

Raunas ceplis

Ķieģeļceplis, Raunas pagasts, Smiltenes novads, Latvija, LV-4131
(+371) 64100338
(+370) 29412265
(+371) 64100304
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Dodoties pa Vidzemes šoseju Smiltenes virzienā, ir autobusa pietura "Ķieģeļceplis". Nezinātājs pabrauks garām, bet zinātājs apstāsies, lai iegrieztos palūkot, kas jauns un neparasts top keramikas ražotnē Raunas ceplis. "Raunas cepļa" izstrādājumiem ir neierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC. Ja trauki ir individuāli veidoti, tajos ir arī darinātāja paraksts. Agrāk caurumotos podus orhidejām veda no Polijas, tagad tādi, turklāt dažādos toņos un izmēros, top Raunā. Pēdējā laikā tur veido īpaši lielus podus apjomīgiem augiem un telpām. Interesants produkts ir interjera sienu apdares flīzes no māla, kas izskata ziņā līdzinās ķieģeļiem. Ražojot piedomāts arī par stūriem, kas jo aktuāli ir logu apdarē. Ne mazāk svarīgs ir flīžu šuvojums. To dažādie stili, kas parādīti produkcijas ekspozīcijas zālē, rosina oriģinālus interjera risinājumus, atklājot mākslīgo ķieģeļu pielietojuma daudzveidību. Lai gan neviens no uzņēmumā strādājošajiem sešiem cilvēkiem nav akadēmiski skolots mākslinieks vai profesionāls dizainers, Raunas māla izstrādājumiem piemīt oriģinālitāte, skaistums un gaumīgums. Nekāda liela noslēpuma šai apstāklī nav – visi liek galvas kopā, izspriež dažādas iespējas, un tad jau izšķiļas arī rozīnītes.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKeramikas izstrādājumi Skatīt vairāk   Māla trauki Skatīt vairāk   Podi Skatīt vairāk   Vāzes Skatīt vairāk   Krūkas Skatīt vairāk   Alus kausi    Dizaina elementi, objekti Skatīt vairākCepļa atvēršana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 238865
Meklēšanas rezultātos parādīts : 266384


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Visi banneri