Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Latvijas Rūpnieku tehniskās drošības ekspertu apvienība

Bruņinieku iela 36k.3, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67278761
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTehniskās pārbaudes un ekspertīze

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6665
Meklēšanas rezultātos parādīts : 39283
Skatīt arī katalogā : Tehniskās pārbaudes un ekspertīze


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Visi banneri