Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

Rustēnu iela 1, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 67139532 - Celtniecības materiāli
(+371) 67821713 - Bezkarkasa angāri
(+371) 67248009 - PVC logi un durvis
(+371) 67138381 - Tērauda jumtu un sienu segumi
(+371) 67821712 - Armatūras izstrādājumi, sieti, melno metālu velmējumi
Juridiskais nosaukums : Kompānija Avotiņi, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003077493
Juridiskā adrese : Rustēnu iela 1, Rīga, LV-1035
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Latvijas uzņēmums SIA "Kompānija Avotiņi" darbojas būvmateriālu un metālizstrādājumu jomā kopš 1992. gada. Šajā laika posmā kompānija ievērojami paplašināja piedāvāto preču un pakalpojumu klāstu, kā arī veiksmīgi atsāka darbību eksporta tīrgū. Netto apgrozījums 2013. gadā sasniedza 25 milj. Eiro. Uzņēmums nodarbina vairāk kā 140 cilvēkus. Uz šodienu kompānijas galvenie darbības virzieni ir:

- jumtu un sienu segumu ražošana no plānā lokšņu tērauda;
- armatūras izstrādājumu ražošana un melno metāla lokšņu apstrāde;
- armatūras un melno velmējumu vairum un mazumtirdzniecība;
- cinkota tērauda ar polimēru pārklājumu vairum un mazumtirdzniecība;
- celtniecības materiālu vairum un mazumtirdzniecība;
- bezkarkasa angārus būvniecība.

Kopš 2001.gada ražojam jumta un sienu segumus no plānā lokšņu tērauda, notekūdeņu novadīšanas sistēmas, konstrukciju profilus, jumtu apdares elementus, kā arī ir izveidota armatūras sieta un reģipšu profilu ražošana. Notiek metāla sagriešana pēc klientu pieprasījuma.

2011. gadā kompānija atsāka armatūras izstrādājumu ražošanu un melno metāla lokšņu apstrāde. Kompānija aktīvi pārdod vairumā armatūru un tērauda ruļļos Latvijas un citu valstu tirgū.

Ievesta unikāla bezkarkasa angāru būvniecības tehnoloģija no tērauda ruļļiem, kura šobrīd, iespējams, ir vislētākāis un visātrākais līdzīgu objektu celtniecības veids.

Zīmoli
RockwoolUrsaAeroctechno_nicolmaxitNovoļipeckas Metalurģiskais KombinātslodeCEMEXArcelorMittal
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriālu vairumtirdzniecība Būvmateriāli un būvkonstrukcijas Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Interneta veikali Metāla izstrādājumi Durvis un logi    Plastikāta durvis, PVC durvis    Plastikāta logi, PVC logi Sienu bloki    Gāzbetona bloki Dzelzsbetona izstrādājumi Sausie maisījumi būvniecībai    Krīts    Cements    Ģipsis Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli    Akmens vate Koksnes plāksnes    OSB plāksnes Silikāta ķieģeļi Ģipškartons un ģipškartona profili Pārsedzes Būvķīmija    Antiseptiķi Skrūves un stiprinājumi    Dībeļnaglas    Dībeļi    Gipškartona konstrukciju skrūves    Ģipškartona skrūves Jumti, Jumtu segumi Metāla dakstiņi    Ūdens noteku sistēmas, teknes    Celtniecības plēves jumtiem un sienām Metāla, skārda jumtu papildelementi    Valcprofili jumtiem Tērauda jumtu un sienu profili    Taisnais skārds    Uzkausējamie materiāli    Ruberoīds Jumta logi un lūkas    VELUX jumta logi    Palodzes Jumta logi un lūkas Transporta pakalpojumi    Ekskavatora pakalpojumi    Pašizgāzēja pakalpojumi    Mikroautobusi, mikroautobusu noma    Frontālie iekrāvēji Armatūras sieti Angāri Apdares materiāli
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 71026
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1913947


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrāde
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrādeMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Visi banneri