Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss

ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss

Ziemeļu iela 14, Lidosta Rīga, Mārupes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-1053
(+371) 67412108
(+371) 29155365 - Menedžeris (Oskars Veinbergs)
Juridiskais nosaukums : ZEBRA MOVERS LATVIJA, Pārvietošanās serviss
Reģistrācijas numurs : 40003392175
Juridiskā adrese : Ziemeļu iela 14, Lidosta "Rīga", Mārupes novads, LV-1053, Latvija
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Kaut arī Zebra Cargo ir dibināta 1998. gadā, mūsu komanda, kas ir uzsākuši, vada un strādā šajā kompānijā ir ar ļoti bagātu pieredzi personīgo un biroja mantu pārvadāšanas biznesā. Iespējams, ka mūsu darbiniekiem ir visbagātākā pieredze, jo lielākā daļa ir tie, kas 90. gadu sākumā Latvijā sāka piedāvāt klientiem šādu servisu. Zebra Cargo augstu novērtē ikvienu darbu. Attieksme ir balstīta, lai darba rezultātā klients saņemtu vairāk, nekā sākumā ir gaidīts. Mēs gribam patīkami pārsteigt klientus. Mēs katru darbu vēlamies paveikt pēc iespējas kvalitatīvāk un labāk. Mēs uzskatām, ka kvalitāte nav piedāvājama, bet gan tai ir jābūt praktiski piegādājamai.

Mūsu pakalpojumi : * Bezmaksas konsultācija * Pārvietošanas darbu loģistikas plānošana * Biroja tehnikas un aprīkojuma pārvietošana * Dzīvokļa mantu pārvietošana * Personīgo mantu pārvietošana pa Rīgu, Latviju, Baltiju un citur pasaulē * Personīgo mantu profesionāla iepakošana * Gleznu un mākslas darbu profesionāla iepakošana * Mantu uzglabāšana & noliktavas pakalpojumi * Importa / Eksporta muitas formalitāšu nokārtošana * Pārvietošanas darbu apdrošināšana * Dzīvnieku transportēšana * Mākslas priekšmetu tranportēšana * Apdrošināšana * Ofisu pārvešana * Pārcelšanās * Mantu pārvešana * Pārcelšanās serviss * Pārvākšanās serviss * Krāvēju pakalpojumi * Iekraušana * Izkraušana * Pārvietošanās serviss * Mantu pārvietošana * Pārvākšanās * Biroja pārvešana * Pārvešana * Pārvietošana

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārvietošanās, pārvākšanās, pārcelšanās serviss Skatīt vairāk   Krāvēju pakalpojumi Skatīt vairāk   Biroju pārvākšanās serviss Skatīt vairāk   Mantu pakošanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Mākslas priekšmetu transportēšana Skatīt vairāk   Mājas iedzīves, personīgo mantu pārvietošana Noliktavas, noliktavu pakalpojumi Skatīt vairāk   Mantu glabāšana Skatīt vairākKravu pārvadājumi, loģistika Skatīt vairāk   Vietējie kravu pārvadājumi Skatīt vairāk   Starptautiskie kravu pārvadājumi Skatīt vairāk   Auto kravu pārvadājumi Skatīt vairāk   Jūras, kuģu kravu pārvadājumi    Starptautiskie kravu aviopārvadājumi Noliktavu pārvietošana Starptautiskie pārvietošanās pakalpojumi Vietējais pārvietošanās serviss Mantu transportēšana Profesionāli iepakošanas darbi Profesionāli kraušanas darbi Koka kastu, karkasu izgatavošana transportēšanas vajadzībām Negabarīta kravu pārvietošana, pārvadāšana Bezpavalstnieku un diplomātu iedzīves transportēšana uz/no ārzemēm Apdrošināšana Muzeju eksponātu pārvadāšana Ražošanas iekārtu pārvadāšana, transportēšana Datortehnikas pārvadāšana Izstāžu stendu pārvadāšana Dekorāciju pārvadāšana Antikvariāta pārvadāšana Mājas iedzīves, privāto mantu pārvadāšana Seifu pārvadāšana Izstāžu eksponātu pakošana Starptautiskie personīgo mantu pārvadājumi Starptautiskie biroja aprīkojuma pārvadājumi Smagu darbagaldu transportēšana Dokumentu un datoru iepakošana Sadzīves tehnikas transportēšana Muitas dokumentu noformēšana Personisko mantu muitošana Mēbeļu izjaukšana, salikšana, izvešana Iepakojuma materiāli Plīstošu, vērtīgu objektu iepakojums
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 70436
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1009852

Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Hotel KOLUMBS, viesnīca
Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Visi banneri