Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zobārstniecības centrs Svenata

Zobārstniecības centrs Svenata

Brīvības iela 103 - 23a, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 67379889
(+371) 29249165
(+371) 67371622
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Zobārstniecības centrs Brīvības ielā 103 tika atvērts 2000.g. maijā. Veidojot centru tika ņemta vērā 15 gadus ilga privāto zobārstniecības centru pieredze. Mūsu centrā strādā augsti kvalificēti, pieredzējuši speciālisti, centrā ir uzstādītas vismodernākās zobārstniecības iekārtas.

Te, pielietojot augsti efektīvās metodes, materiālus un tehnoloģijas, pacientam tiek sniegts pilns pakalpojumu klāsts zobu, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšanas jautājumos. Sadarbībā ar centru darbojas zobu protezēšanas laboratorija. Mūsu praksē mēs savienojam augstu stomatoloģijas tehnoloģiju līmeni ar individuālu pieeju katram mūsu klientam.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZobārstniecība, stomatoloģija, mutes higiēna Skatīt vairākZobārsti Ķirurģija Lāzerķirurģija Parodonts, parodontozes ārstēšana Lāzerterapija parodontozes ārstēšanai Konsultēšana, diagnostika un ārstēšanas plāns Zobu ekstrakcija, izraušana Zoba rentgenografija Ortodonta konsultācija bērniem un pieaugušajiem Ortodontija, zobu korekcija Zobu protezēšana Protezēšana uz implantiem, zobu implanti Higiēnas kabineta pakalpojumi Profesionālā zobu balināšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 85508
Meklēšanas rezultātos parādīts : 836612

Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Visi banneri