Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs

Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs

Kovārņu iela 29, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 64125476 - Veselības un atpūtas centrs
(+371) 29264165 - Administrators
(+371) 64125460 - Veselības un atpūtas centrs
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Viesnīca "Cīrulīši"atrodas apmēram 2km no Cēsu centra skaistā vietā netālu no Gaujas. Viesnīca "Cīrulīši" var vienlaicīgi uzņemt 140 viesus - LUX, ģimenes, divvietīgos, trīsvietīgos (Ls 15.00 līdz Ls 50.00). Brokastis klientiem vēlamā laikā no 7:00 - 11:00. * Visi numuri ir labiekārtoti (WC, duša vai vanna) * LUX (2-vietīga gulta un izvelkams dīvāns, TV, kafija, tēja) * Ģimenes numuri (2-vietīga gulta un izvelkams dīvāns, TV, kafija, tēja) * Vienvietīgi numuri (izvelkams dīvāns) * Divvietīgi numuri (atsevišķas gultas) * Trīsvietīgi numuri (divstāvu gulta + atsevišķa gulta) * numuriņā iespējams rezervēt zīdaiņa gultiņu Piedāvājam: * infrasarkano siltuma saunu Ls5.00 stundā *Telpas semināriem, viesībām un banketiem *Svinību galdu klāšana *Saunas un džakuzi Apmēram 100m attālumā atrodas slēpošanas atpūtas komplekss "Žagarkalns" ar pacēlājiem, kur ir iespējama slēpošanas un snovborda inventāra noma. Viesu grupām, organizācijām tiek piemērotas atlaides iepriekš vienojoties ar viesnīcas administrāciju. Viesnīcas administrācijai ir tiesības cenu mainīt.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Viesnīcas    Luksa numuri    2-vietīgi numuri    3-vietīgi numuri Pirtis Skatīt vairākDžakuzi Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Galda teniss Skatīt vairāk   Trenažieru zāles Skatīt vairāk   Aerobikas zāles Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākSolāriji Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 76597
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1340532


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Sanders, viesu nams
Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Visi banneri