Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs

Apraksts
Viesnīca "Cīrulīši"atrodas apmēram 2km no Cēsu centra skaistā vietā netālu no Gaujas. Viesnīca "Cīrulīši" var vienlaicīgi uzņemt 140 viesus - LUX, ģimenes, divvietīgos, trīsvietīgos (Ls 15.00 līdz Ls 50.00). Brokastis klientiem vēlamā laikā no 7:00 - 11:00. * Visi numuri ir labiekārtoti (WC, duša vai vanna) * LUX (2-vietīga gulta un izvelkams dīvāns, TV, kafija, tēja) * Ģimenes numuri (2-vietīga gulta un izvelkams dīvāns, TV, kafija, tēja) * Vienvietīgi numuri (izvelkams dīvāns) * Divvietīgi numuri (atsevišķas gultas) * Trīsvietīgi numuri (divstāvu gulta + atsevišķa gulta) * numuriņā iespējams rezervēt zīdaiņa gultiņu Piedāvājam: * infrasarkano siltuma saunu Ls5.00 stundā *Telpas semināriem, viesībām un banketiem *Svinību galdu klāšana *Saunas un džakuzi Apmēram 100m attālumā atrodas slēpošanas atpūtas komplekss "Žagarkalns" ar pacēlājiem, kur ir iespējama slēpošanas un snovborda inventāra noma. Viesu grupām, organizācijām tiek piemērotas atlaides iepriekš vienojoties ar viesnīcas administrāciju. Viesnīcas administrācijai ir tiesības cenu mainīt.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 76976
Meklēšnas rezultātos parādīts : 1356037
Mega Star, saldēšanas iekārtas
Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR” ir specializēts Latvijas uzņēmums, kura darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā.
Jūsu-mēbeles.lv, SIA
Jūsu-mēbeles.lv, SIAVeikala mājaslapā Jūs atradīsiet mēbeles, aksesuārus no labākajiem skandināvu, vācu, itāļu, poļu un citiem ražotājiem. Visa produkcija pirms tā nonāk pie klienta, tiek pakļauta stingrai ražotāja kvalitātes un drošības parametru kontrolei. Visas preces ir sertificētas atbilstoši Eiropas savienības prasībām.
URALA, viesu māja
URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Visi banneri
Atpūta pie jūrastode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma