Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jaunpils pils, viduslaiku pils

Jaunpils pils, viduslaiku pils

Pils, Jaunpils, Jaunpils pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3145
(+371) 26101458 - Birojs, Ekskursiju un pasākumu pieteikšana
(+371) 28338860 - Viduslaiku krogs
(+371) 20223423 - Muzejs
(+371) 29442539 - Viesnīca
(+371) 63107082
Juridiskais nosaukums : Jaunpils pils, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003431326
Juridiskā adrese : Pils, Jaunpils, Jaunpils pagasts, Tukuma novads, LV-3145
Apraksts

Jaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu. Jaunpils pils celta 1301. gadā kā Livonijas ordeņa cietoksnis. Pili cēlis Livonijas ordeņa mestrs Gotfrīds fon Roga. Vairāk nekā 350 gadus pilī valdīja fon der Reku (Recke) dzimta.

Mūsdienās pilī, kuru no trim pusēm apņem ūdens, rit visa Jaunpils sabiedriskā dzīve. Ainaviskā apkārtne un sadzīves folklora ir fons tūristiem domātām atrakcijām. Kopā ar mūkiem, ākstiem, pilskungiem un kalpiem varēsiet kļūt par pilntiesīgu viduslaiku varoni. It visam te būs īpaša romantika, jo tas notiks septiņus gadsimtus senā pilī...

Tiksimies pilī!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresJaunpils viduslaiku pils (Pilis) Skatīt vairākViduslaiku krogs Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairāk   Izbraukuma ēdināšana Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākNaktsmītnes15 - 125 € Skatīt vairāk   Barona istaba (2-vietīgi numuri)95 - 125 € Skatīt vairāk   Viduslaiku istaba (2-vietīgi numuri)80 - 110 € Skatīt vairāk   Baroneses istaba (2-vietīgi numuri)75 - 95 € Skatīt vairāk   Baltā istaba (2-vietīgi numuri)65 - 80 € Skatīt vairāk   Elīzas istaba (2-vietīgi numuri)55 - 65 € Skatīt vairāk   Zilā istaba (2-vietīgi numuri)55 - 65 € Skatīt vairāk   Imanta un Ceļinieku istaba (2-vietīgi numuri)30 - 45 € Skatīt vairāk   Daudzvietīgi numuri (2-vietīgi numuri)15 € Skatīt vairākEkskursijas    Informatīva (Ekskursija pa Jaunpils pili) Skatīt vairāk   Ielūdz pils atslēgu glabātāja (Ekskursijas ar teatralizētiem elementiem) Skatīt vairāk   "Viduslaiku mūka stāsti"- teatralizēta ekskursija ar piedalīšanos Skatīt vairāk   "Mazie mūciņi" - Viduslaiku skola 1.-6. klases skolēniem Skatīt vairāk   Kāzu izklaides (Viduslaiku kāzas) Skatīt vairākMuzeji Skatīt vairākPasākuma vadīšana (Pasākumu organizēšana) Skatīt vairākJaunpils pils pasākumi    Jaungada karnevāls “Zaļumballe sniegā”. (Jaungada karnevāls) Skatīt vairāk   "Pilskunga meitas precības" (Viduslaiku svētki) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 124455
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1445242

Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Visi banneri