Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zariņi, viesu māja

Zariņi, viesu māja

Zariņi, Aizkraukles pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5101
(+371) 29410426 - Viktors
(+371) 26397619 - Imgarde
Juridiskais nosaukums : Pie Viktora IK
Reģistrācijas numurs : 45402008917
Juridiskā adrese : Zariņi, Aizkraukles pagasts, Aizkraukles rajons, LV-5102
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

No putekļiem ārā, no dūmiem… Šosejas Rīga- Daugavpils 94.km, acu skata attālumā no Daugavas,ozolu ieskautā, gleznainās vietā Jūs gaida viesu māja "ZARIŅI".

Aicinām:

pirts cienītājus,

nogurušus pilsētniekus, 

ģimenes svētku svinētājus,

jautras domubiedru kompānijas,

klusuma un miera meklētājus.

ZARIŅU mājā ir: banketa zāle ar kamīnu 20 līdz 50 cilv., ar malku kurināta krievu pirts ar bērzu slotiņām, baseins ar filtrētu ūdeni, duškabīnes,  sauna; 1 trīsvietīga un 3 divvietīgas , 1 četrvietīga istabiņa.Kopā ar 4 papildus vietām varam, ziemā varam izguldīt 20 personas, bet vasarā mums vēl ir vasaras māja ar 10 papildus gultas vietām. Viesu rīcībā ir virtuve ar traukiem, ledusskapi, gāzes plīti. Galdus var klāt paši viesi ,jeb  pasūtīt  saimniecēm.

Īpašie piedāvājumi:  Atpūtas laikā ZARIŅU mājas viesi var izmantot lielisku lapeni, kūpinātavu un uzvārīt zupu uz ugunskura. Vasarā papildus var izmantot telšu vietas (10-15),sporta laukumā var uzspēlēt volejbolu, pamētāt basketbola  bumbu, pacilāt svaru bumbu, pašūpoties šūpolēs un izvingrināt muskuļus pie vingrošanas stieņa, kā arī iepazīt jauno sporta spēli "'Diska golfs"' Bērni un citi dabas draugi var iepazīties ar mājdzīvniekiem, izskrieties pa sakoptiem mežainiem pakalniņiem, uzkāpt kalnā un ar binokli pavērot meža dzīvnieku un putnus, iepazīt pļavu augus un sēņu pasauli. Ja palaimējas var arī satikt kādu stirnu bariņu, meža cūku,lapsu, jenotu vai zaķi. Klusuma mīlētāji var pasēdēt ar makšķerīti dīķa malā. Visam pāri var baudīt  sakoptu vidi, svaigu gaisu, putnu dziesmas, lauku ainavu un mieru.Ziemā aicinām ģimenes ar bērniem, kas grib slēpot vai kā citādi izbaudīt ziemas priekus, vizinoties no neliela kalniņa. Inventārs, gan pagaidām, jāņem līdzi pašiem . 

Mūsu pirtiņa vislabākā! Pirts kustības atjaunotāji Latvijā ‘’Dzīves skolas’’ pirtsziņi mūsu pirtiņu atzina, tobrīd, par vienu no labākajām Latvijā. Mūsu pirtiņas kvalitātes rādītājs un lepnums ir jau daudzus gadus mums uzticīgās Veselības grupas. Tie ir cilvēki, kas rūpējoties par savu veselību un labsajūtu, kopā ar savām ģimenēm un draugiem ik nedēļas nogali izmanto mūsu pirtiņu. Dažreiz arī pieaicinot sertificēto pirtnieku Sergeju.  Viņi dzīvo paši un māca bērnus dzīvot ar prieku.  Sapulciniet arī Jūs savu draugu vai radu pulciņu (6-12 cilv.) un īpaši Jums tiks rezervēts visizdevīgākais laiks.Tam nepieciešamas tikai 2-3 stundas nedēļā un Jūsu ieguvums IR: 

*Miers un saticība ģimenē; 

*Veseli paši un Jūsu bērni;

*Aizmirsts ģimenes ārsta vārds;

*Aizaugusi taciņa uz aptieku!

VAI TAS NAV TO VĒRTS?! 

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Saunas Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Viesu mājas Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Vasaras mājiņas Skatīt vairākGaldu klāšana Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Volejbola laukumi Skatīt vairāk   Basketbola grozs Atpūta pie dabas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 163808
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1504149

Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Vilciņi, pirts
Vilciņi, pirtsViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Visi banneri