Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aldari, motelis

Aldari, motelis

Liepu iela 7, Pastende, Ģibuļu pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3251
(+371) 29446246
(+371)63221253
(+371)63221253
Juridiskais nosaukums : Z/S Madaras
Reģistrācijas numurs : 49001010506
Juridiskā adrese : Liepu iela 7, Pastende, Talsu rajons, LV-3251
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteFaili
Apraksts

Viesnīca "Aldari" atrodas Talsu novada Pastendē, Skolas ielā 4, muižas parka malā. Blakus ir ezers. Viesnīcā ir septiņi divvietīgi un trīsvietīgi numuriņi - katrā no tiem ir duša, tualete, TV un ledusskapis.Viesnīcas viesiem ir pieejama virtuve. Ir iespēja svinēt kāzas un jubilejas 60 cilvekiem divās zālēs. Viesnīcā ir medību trofeju ekspozīcija. Viesnīcas pagalmā koku paēnā ir iespēja kurināt ugunskurus, cept šašlikus, viesnīcā pieejams internets. Viesnīcas pagalmā ir autostāvvieta. Šķērsojot gleznainu salu muižas parkā, viesnīcas iemītnieki var atjaunot spēkus vai sarīkot sacīkstes Pastendes skolas stadionā. Viesnīca atrodas 4km no Talsiem, netālu ir Usmas ezers, Mordangas ezers, Laumu dabas parks, Sabile, Kuldīga un Ventspils.

   Ilgstošos komandējumos esošiem firmu darbiniekiem piedāvājam atlaides.

Papildus visām gultasvietām iespējams izguldīt līdz 40 cilvēkiem lielākās telpās.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Moteļi Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPiknika vietas Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 260893
Meklēšanas rezultātos parādīts : 549689


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Visi banneri