Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rotu pļava

Rotu pļava

Kāpu iela 3A, Rāmava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2111
(+371) 26455540
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Atļaujies būt pamanāma!
Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. 

Dabīgā akmens rotas gatavas 2 dienu laikā, ja pieejami materiāli. Rotas izgatavoju pēc klienta individuālajiem mēriem. 

Rotu iespējams izgatavot arī pēc pasūtījuma. Individuālo rotu izpildes laiks no 10-30 dienām. Tava ideja - mans darbs! 

Rotas izsūtu arī ar Pakomātu un Latvijas pasta starpniecību.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIndividuāla pasūtījuma rotas Rotaslietu izgatavošana Dabīgā akmens rotas Skatīt vairāk   dabīgā akmens auskari Skatīt vairāk   dabīgā akmens rokassprādzes Skatīt vairāk   Kaklarotas    Rokassprādzes    Akmeņi, ahāts, granāts, ametists, onikss, kvarcs, opāls, jašma    Dāvana    Vīriešu rokassprādzes    Dabīgā akmens rotas    Pērļotas rotas    dāvanu karte Skatīt vairāk   dabīgā akmens kuloni Ražots Latvijā
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16948
Meklēšanas rezultātos parādīts : 79995

Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Visi banneri