Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Astroselena, izglītības centrs

Astroselena, izglītības centrs

Vaidelotes iela 4 - 83, Rīga, Latvija, LV-1055
(+371) 29504017
Juridiskais nosaukums : Astroselena, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003914053
Juridiskā adrese : Vaidelotes iela 4 - 83, Rīga, LV-1055
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Astroloģiskā skola sāka savu darbību 1995. gadā. Vēlāk tā ieguva statusu - Izglītības centrs "Astroselēna" (IZM.Reg.Nr.3360800669).

Skolas dibinātāja bioloģijas un astropsiholoģijas doktore Gaļina Svedberga kopā ar citiem pasniedzējiem vada savus audzēkņus ne tikai pa seno zināšanu ceļu, bet arī pa dzīves labirintiem un ir iemantojuši neapšaubāmu autoritāti.

Izglītības centra pasniedzēju profesionālisms un augstais iekšējās kultūras līmenis ļauj radīt uzticības pilnu lekciju atmosfēru un savstarpējā sapratne palīdz klausītājiem harmonizēt savu iekšējo izjūtu.

Mācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem , kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu. Tā kā skolā teorētiskās zināšanas tiek nostiprinātas praktiskajās nodarbībās, tad jau pēc pirmā kursa pabeigšanas, klausītāji prot konstruēt un interpretēt savu kosmogrammu ( vienkāršots horoskops) un arī savu tuvinieku kosmogrammas, tādā veidā iemācās saskatīt cilvēku stiprās un vājās rakstura īpašības un labāk saprot viņu rīcību.

Tie klausītāji, kuri jau ir patstāvīgi apguvuši astroloģijas pamatus dažādos kursos un semināros, bet vēlas padziļināt un sistematizēt savas zināšanas, var iestāties uzreiz 2-4. kursā.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPieaugušo izglītības iestādes Izglītības un apmācību centri, dažādas skolas Kursi, Semināri, Apmācība, Lekcijas    Astroloģijas kursi    Numeroloģijas kursi Astroloģija Horoskopi Psiholoģija Hiroloģija Mēness kalendārs Zīlēšana ar Taro kārtīm
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9248
Meklēšanas rezultātos parādīts : 87598


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Iecavnieki, viesu māja
Iecavnieki, viesu mājaViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
Visi banneri