Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Svētku pils, viesu nams

Svētku pils, viesu nams

Attekas, Vimbukrogs, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2111
(+371) 20102255
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams Svētku Pils atrodas pie Ķekavas – 20 minūšu attālumā no Rīgas centra. Ierasties iespējams arī ar sabiedrisko transportu. Viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.

Viesu nama telpas ir piemērotas semināru, banketu, prezentāciju un citu korporatīvu pasākumu rīkošanai. Te ir 2 lielas zāles, neparasta sapulču telpa uz jumta, kā arī numuriņi nakšņošanai un plaša teritorija komandas saliedēšanas pasākumiem un atpūtai.

Pieejami 12 numuriņi, kuros atsevišķās gultās iespējams izguldīt līdz 40 dalībniekiem.

Viesu nama teritorijā atradīsiet peldvietu, trīs pirtis, no kurām viena ir peldošā, piknika galdus, plašu zaļo zonu, volejbola laukumu un laivas izbraucieniem pa Daugavu.

Jūsu rīcībā būs plaša bezmaksas autostāvvieta slēgtā teritorijā.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami    Banketu zāles un telpas svinībām    Svinību mājas    Vietas kāzu svinībām    Bērnu ballītes    Telpas konferencēm un semināriem Pirtis Laivu noma, īre Naktsmītnes Atpūta pie dabas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 23202
Meklēšanas rezultātos parādīts : 438547

Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Visi banneri