Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tavs Draugs, zoosalons

Tavs Draugs, zoosalons

Ilūkstes iela 109, Rīga, Latvija
(+371) 22101477
(+371) 25152881
Juridiskais nosaukums : SIA:Tavs Draugs
Reģistrācijas numurs : 40103912970
Juridiskā adrese : SIA:"Tavs Draugs"
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Uzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodās divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodās Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109.

Darba laiks abos veikalos ir no 10.00- 20.00 svētdienās brīvs. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu. Kā arī ir iespējams pierakstīties uz izdevīgu vakcināciju.
Mūsu sortimentā ir pieejami;
veterinārie medikamenti - pretblusu līdzekļi, prettārpu līdzekļi, vitamīni, kopšanas līdzekļi, dažādas papildbarības, nomierinošie līdzekļi, dezinfekcijas līdzekļi.
Veterinārās barības- Royal Canin, Hills, Trovet utt.
Zobu veselībai- kauliņi, papildbarības, zobupastas, spreji mutes higiēnai.
Ikdienas barības- Advance, Josera, Brekkies, Monge,utt. Dažādi konservi suņiem un kaķiem.
Barība grauzējiem un putniem, kā arī vitamīni un papildbarības viņiem.
Dažādi aksesuāri, kaķu smiltis, tualetes, ķemmes, nagu šķēres, mantiņas utt.

Pastāvīgajiem klientiem, piedāvājam atlaides, klientu kartiņas, lieliem pirkumiem bezmaksas piegādi.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeterinārās aptiekas Skatīt vairāk   Dzīvnieku barība       Suņu barība          Josera barība suņiem (Dzīvnieku barība)       Kaķu barība       Hills barība (Dzīvnieku barība)       Royal Canin (Dzīvnieku barība)       Profesionālā dzīvnieku barība    Veterinārie medikamenti dzīvniekiem       Vitamīni dzīvniekiem       Pretblusu līdzekļi       Prettārpu līdzekļi Veterinārās klīnikas, serviss Skatīt vairāk   Dzīvnieku vakcinācija       Vakcīna pret trakumsērgu       Kompleksā vakcīna suņiem       Kompleksā vakcīna kaķiem    Veterinārārsti, veterinārfeldšeri    Veterināra konsultācijas Zoo preces, zooveikali Kopšanas līdzekļi dzīvniekiem
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 53746
Meklēšanas rezultātos parādīts : 526249


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Visi banneri