Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Villa Avoti, viesu nams

Villa Avoti, viesu nams

Kalnavoti, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 26411648
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Villa Avoti - lieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves.
Tajā pašā laikā tā atrodas skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Šis nams ir siltuma un gaismas pilns, viesmīlīgie saimnieki ar prieku Jūs sagaidīs.
Panorāmas logi paver skatu uz ezeru. Nams ir projekts tā, ka saulainā laikā visu dienu, dāvājot siltumu, logus apspīd saule un pat februārī var padomāt, ka ārā ir silts un ir iestājies pavasaris. Pie kamīna varēsiet baudīt romantisku vakaru.
Makšķerēšanas cienītāju rīcībā ir laiva un piestātne. Ezerā mīt līdakas, asari, ruduļi, brekši, līņi un, varbūt, vēl kaut kas, ko mēs nezinām :-))))
Pirmajā stāvā atrodas apartamenti ar pirti un baseinu, kas sastāv no divām istabām, guļamistabas un pirts priekštelpas, kuras platība ir 35 kv.m, kopējā platība ir aptuveni 100 kv.m. Jūs varēsiet nosvinēt savus svētkus, organizēt tusiņu. Komfotabli šeit jutīsies 10-15 cilvēku. No pirts var viegli aizskriet līdz ezeram un jebkurā gadalaikā gūt kontrastu savai ķermeņa temperatūrai. Mūsu pirts ir īpaša ar to, ka tajā varēsiet pērties ar slotiņām, tā tiek kurināta ar malku un tur augstu temperatūru.
Uz terases ir viss vajadzīgais grillēšanai.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami Skatīt vairāk   Apartamenti Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 31003
Meklēšanas rezultātos parādīts : 369170


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Ērgļi, kempings
Ērgļi, kempingsKempings Ērgļi atrodas skaistā vietā 12 km attālumā no Liepājas. Jums tiek piedāvāta iespēja atpūsties sakoptā apkārtnē, tepat netālu ir jūra ar brīnišķīgo Bernātu pludmali un priežu mežu.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Visi banneri