Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jost Residence, brīvdienu māja

Jost Residence, brīvdienu māja

Robežu iela 7, Alūksne, Alūksnes novads, Latvija, LV-4301
(+371) 25470069
(+371) 29460141
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Jost Residence piedāvā brīvdienu māju, kas piemērota īsai pieturai vai ilgtermiņa brīvdienām. Luksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantisku, mājīgu un kvalitatīvu brīvdienu tikai diviem, mēs esam pārliecināti, ka  būsiet gandarīti par šo brīvdienu izvēli.

Jost Residence atrodas Alūksnes ezera krastā, Alūksnē, 200 km attālumā no Rīgas. Guļbūve ar lielu privāto dārzu, pirts ar iekštelpu peldbaseinu ir lieliska vieta ceļošanai cilvēkiem, kuri meklē mieru un atpūtu.

Modernā 300 m² guļbūve, kas tika uzcelta 2007. gadā, piedāvā bezmaksas mobilo WiFi. Mājā ir trīs guļamistabas ar 3 divvietīgām gultām (2 papildu dīvāniem), dzīvojamā istaba, 3 tualetes, 2 dušas un sauna. Pilnībā aprīkotajā atvērtajā virtuvē ir trauku mazgājamā mašīna, ledusskapis un cepeškrāsns. Jūsu ērtībai ir arī veļas mašīna. Terasē atrodas āra atpūtas zona ar grillēšanas iespējām. Viesiem ir pieejams bezmaksas aprīkojums, piemēram, bērnu ēdināšanas krēsls, bērnu gultiņa un bērnu krēsli.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBrīvdienu mājas Skatīt vairāk   Naktsmītnes Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19744
Meklēšanas rezultātos parādīts : 287772


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Pa Laimes Taku, pansija
Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Visi banneri