Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
LD apartamenti

LD apartamenti

Celtnieku iela 3, 1. stāvs, Ventspils, Latvija, LV-3602
(+371) 27068602
Juridiskais nosaukums : 3 istabu dzīvoklis
Juridiskā adrese : Celtnieku iela 3, Ventspils, LV-3602
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mājīgs, labiekārtots trīs istabu dzīvoklis, kur baudāms kluss naktsmiers, piejūras dabas klātbūtne un labi attīstītas pilsētvides priekšrocības.

Naktsmītne atrodas Ventspils pilsētas Ziemeļu daļā dzīvojamo namu rajonā ar labi attīstītu infrastruktūru, dabiskas pludmales un gleznaina priežu meža ieskautu kāpu tuvumā. Vide piemērota aktīvās atpūtas cienītājiem un ģimenēm ar bērniem.

Vecpilsētas centrs, autoosta un iecienītākās izklaides vietas ~ 5 km.

Sabiedriskā autobusa pietura, pārtikas veikals un bankomāts izvietoti pie pašas mājas. Tuvumā vairāki citi pārtikas veikali – no 30 līdz 500 m, Bērnu parks Fantāzija – 150 m, Pārventas Meža parks un Virvju taka – 200 m, poliklīnika, Dziedinātava, kafejnīca, bibliotēka, aptieka, pasts– līdz 400 m, kā arī reģiona zemnieku piedāvātāto produktu tirdzniecības vietas.

Pakalpojumā klientu ērtībai un komfortam iekļauts viss sadzīvei nepieciešamais ilgākai atpūtai: mēbeles, virtuves tehnika (indukcijas plīts virsma, mikroviļņu krāsns/grils, ledusskapis, elektriskā ūdens kanna), veļas mašīna, trauki, virtuves un galda piederumi, televizori, gludināšanas aprīkojums, matu fēns, segas, spilveni, kokvilnas gultas veļa un dvieļi, higiēnas un tīrīšanas līdzekļi.

Naktsmītne ir draudzīga bērniem un viesiem, kas novērtē tīru dzīves vidi - piedāvājam antialerģisku numuru.

Ērta, labi apgaismota piebrauktuve un bezmaksas autostāvvieta.

Dzīvoklis atrodas nama 1.stāvā. Klientu drošībai: ieejas kodu atslēga, apsardzes signalizācija.

Istabas izolētas, slēdzamas, virtuve, vannas istabā vanna un duša, nodalīts WC, lodžija.

Vietu skaits: 8

Piedāvājums

1 istaba ar divām  transformējamām dīvāngultām 80x190 cm - 2 viesiem

1 istaba ar divām 2-vietīgām dīvāngultām 160x200 cm - 4 viesiem

1 istaba ar vienu 2-vietīgu gultu 160x200 cm- 2 visiem

Cena

100 Eur/diennaktī personām par visu dzīvokli 8 viesiem

Ir paredzētas atlaides atkarībā no viesu skaita, sezonas un uzturēšanās ilguma.

Lūdzam iepriekš sazināties un vienoties par rezervācijas iespējām.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes    Dzīvokļu īre Skatīt vairāk      Īstermiņa īre       8-vietīgi numuri Skatīt vairākTelpu noma Autostāvvietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20998
Meklēšanas rezultātos parādīts : 207364


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Visi banneri