Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Laimoņa Zaķa īrisu un gladiolu dārzs

Laimoņa Zaķa īrisu un gladiolu dārzs

4,3 km no Kandavas, Intes, Kandavas pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 29286353 - (latviski, krieviski)
(+371) 26068154 - (angliski, vāciski)
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Īpašnieks: Laimonis Zaķis - īrisu un gladiolu selekcionārs ar vairāk kā 40 gadu stāžu.

Apraksts:
Ļoti plaša bārdaino īrisu kolekcija (zemie, vidējie un augstie īrisi).
Saimnieks intensīvi nodarbojas ar īrisu selekciju. Atlasījis un radījis daudz perspektīvus hibrīdus - šķirņu skaits parsniedz 100.

Laimonis Zaķis radījis jau vairāk kā 200 gladiolu šķirnes.

Īrisu un gladiolu ziedēšanas laikā dārzā tiek rīkotas atvērto durvju dienas.

Kopā ar kolēģiem izdod gladiolu un īrisu katalogus.

Piedāvā saimniecības apskati, iepazīstina ar īrisu un gladiolu jaunākajām šķirnēm, to selekciju. Sniedz praktiskus padomus īrisu un gladiolu audzēšanā.

Apmeklējuma laiks
Īrisu dārzs - maija beigas un jūnijs
Gladiolu dārzs - augusts, septembris

Par apmeklējumu nepieciešams iepriekš vienoties.
Pieejams katru dienu, izņemot to laiku, kad saimnieki piedalās ziedu izstādēs.

Cena
Ieeja par ziedojumiem.

Apmeklējuma ilgums

Apmēram 1 stunda.


Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresStādaudzētavas Dārzi Puķu stādi Gladiolas Īrisi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6462
Meklēšanas rezultātos parādīts : 14474


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Visi banneri