Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Capsellam, SIA

Capsellam, SIA

Čiekurkalna 2. šķērslīnija 8, Rīga, Latvija
(+371) 29600144
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Zārki

Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.

Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.

Krusti

Kapu krustu izgatavošana prasa noteiktas zināšanas, jo krustiem jāatbilst baznīcas prasībām un kanoniem.

Kapu krusti tiek izgatavoti no koksnes, dzelža vai akmeņa. Materiāla izvēli nosaka radinieku vēlmes..

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApbedīšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Dokumentu noformēšana cilvēka nāves gadījumā    Bēru organizēšana       Bēru ceremonijas noformēšana       Visu veidu sēru ceremoniju organizēšana       Sēru ceremoniju organizēšana       Sēru ceremoniju vadītāji, izvadītāji, mācītāji    Kremācija, krematorija pakalpojumi Mirušo transportēšana    Mirušā transportēšana uz ārzemēm un pa Latviju    Mirušo transportēšana no mājas    Mirušā transportēšana uz morgu Apbedīšanas un rituālie piederumi    Zārki Skatīt vairāk      Koka zārki       Zārki ar drapējumu       Lakoti zārki       Tapsēti zārki       Nestandarta zārki       Zārku izgatavošana       Nestandarta zārku izgatavošana    Koka krusti Skatīt vairāk      Krustu izgatavošana Morgs, diennakts morga pakalpojumi Nesēju pakalpojumi bērēs, nesēji
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 23318
Meklēšanas rezultātos parādīts : 255153

Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
FINLAT
FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
Visi banneri