Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi

LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi

Firsa Sadovņikova iela 39 - 10, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1003
(+371) 29846928
(+371) 27784003
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Mūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/ eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/ mazumtirdzniecībā, skaistumkopšanas pakalpojumi, loģistika un transports, autoservisa uzņēmumi, internet veikali un vēl dažādu sfēru pakalpojumu sniegšanā (kafejnīcas, restorāni). Sniedzam pakalpojumus un konsultācijas - juridiskām (SIA), fiziskām personām (IK, pašnodarbinātām personām), kā arī mikrouzņēmumiem (SIA, pašnodarbinātām personām).

Mūsu grāmatvedības uzskaite ir precīza, pareiza, kvalitatīva. Mēs varam garantēt savlaicīgu darbu izpildi, kā arī konfidencialitāti, efektivitāti un drošību. Galvenais mūsu darba mērķis - sakārtota, pārskatāma grāmatvedības uzskaite un grāmatvedības pakalpojumi, kas veikti atbilstoši LR likumdošanai un noteiktajiem starptautiskajiem grāmatvedības standartiem. Lai sekotu līdzi visām izmaiņām nodokļu likumdošanā, mūsu darbinieki regulāri piedalās dažādos semināros par izmaiņām likumos, nodokļos un grāmatvedības uzskaitē , lai mūsu klients saņemtu viņam izdevīgāko grāmatvedības risinājumu.

Pakalpojumi

Ikmēneša grāmatvedības pakalpojumu cenas tiek aprēķinātas katram klientam individuāli, tās ir atkarīgas no uzņēmuma darbības sfēras, darījumu sarežģītības pakāpes, izejošo un ienākošo dokumentu skaita.

Cenas sākot no 50,00 EUR/mēnesī.

- Tekošo dokumentu apstrāde, ikmēneša atskaišu iesniegšanu VID (EDS);
- Grāmatvedības organizācija; grāmatvedības dokumentu apstrāde un iegrāmatošana, grāmatvedības uzskaites atjaunošana par iepriekšējiem periodiem;
- Operatīvo finanšu pārskatu un gada pārskatu analīze, sagatavošana un iesniegšana; konsultācijas nodokļu aprēķinos un to optimizācija; naudas plūsmas plānošana; nodokļu optimizācija, kā arī pārmaksāto nodokļu atgriešana;
- Konsultācija dažādos grāmatvedības jautājumos; fizisko un juridisko personu nodokļu konsultācijas; lietvedības kārtošana (dokumentu noformēšana, aktu, izziņu un rīkojumu sagatavošana, darba līgumu noformēšana un uzskaite);
- Pamatlīdzekļu un materiālo vērtību uzskaite, debitoru/kreditoru uzskaite, avansu norēķini, algas uzskaite, kases un bankas dokumentu apstrāde un iegrāmatošana, ceļazīmes, komandējumu uzskaite, akti, rīkojumi; -atskaite CSP un Latvijas Bankai. Kā arī – tukšo atskaišu aizpildīšana un iesniegšana VID ; palīdzēsim aizpildīt un iesniegt EDS līgumu, kā arī dokumentu noformēšana Uzņēmumu reģistrā un t. t.

Pieredze VID un Darba inspekciju pārbaudēs – klientu pārstāvniecība Valsts iestādēs.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGada pārskati, bilances Grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība VID atskaites un deklarācijas Fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana Algu, atvaļinājumu, slimības pabalstu aprēķināšana Finanšu pamatlīdzekļu uzskaite Nodokļu aprēķināšana Uzņēmuma ienākuma nodokļu deklarācijas Operatīvie un gada pārskati, bilances Finanšu pārskati Lietvedība, lietvedības organizācija Personāla lietvedība Līgumu sastādīšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22006
Meklēšanas rezultātos parādīts : 130880

Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Visi banneri