Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
LEAnD, SIA, бухгалтерия

LEAnD, SIA, бухгалтерия

Firsa Sadovņikova iela 39 - 10, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1003
(+371) 29846928
(+371) 27784003
 
ВсёПредложениеГалереяVideoКарта
Описание

Mūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/ eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/ mazumtirdzniecībā, skaistumkopšanas pakalpojumi, loģistika un transports, autoservisa uzņēmumi, internet veikali un vēl dažādu sfēru pakalpojumu sniegšanā (kafejnīcas, restorāni). Sniedzam pakalpojumus un konsultācijas - juridiskām (SIA), fiziskām personām (IK, pašnodarbinātām personām), kā arī mikrouzņēmumiem (SIA, pašnodarbinātām personām).

Mūsu grāmatvedības uzskaite ir precīza, pareiza, kvalitatīva. Mēs varam garantēt savlaicīgu darbu izpildi, kā arī konfidencialitāti, efektivitāti un drošību. Galvenais mūsu darba mērķis - sakārtota, pārskatāma grāmatvedības uzskaite un grāmatvedības pakalpojumi, kas veikti atbilstoši LR likumdošanai un noteiktajiem starptautiskajiem grāmatvedības standartiem. Lai sekotu līdzi visām izmaiņām nodokļu likumdošanā, mūsu darbinieki regulāri piedalās dažādos semināros par izmaiņām likumos, nodokļos un grāmatvedības uzskaitē , lai mūsu klients saņemtu viņam izdevīgāko grāmatvedības risinājumu.

Pakalpojumi

Ikmēneša grāmatvedības pakalpojumu cenas tiek aprēķinātas katram klientam individuāli, tās ir atkarīgas no uzņēmuma darbības sfēras, darījumu sarežģītības pakāpes, izejošo un ienākošo dokumentu skaita.

Cenas sākot no 50,00 EUR/mēnesī.

- Tekošo dokumentu apstrāde, ikmēneša atskaišu iesniegšanu VID (EDS);
- Grāmatvedības organizācija; grāmatvedības dokumentu apstrāde un iegrāmatošana, grāmatvedības uzskaites atjaunošana par iepriekšējiem periodiem;
- Operatīvo finanšu pārskatu un gada pārskatu analīze, sagatavošana un iesniegšana; konsultācijas nodokļu aprēķinos un to optimizācija; naudas plūsmas plānošana; nodokļu optimizācija, kā arī pārmaksāto nodokļu atgriešana;
- Konsultācija dažādos grāmatvedības jautājumos; fizisko un juridisko personu nodokļu konsultācijas; lietvedības kārtošana (dokumentu noformēšana, aktu, izziņu un rīkojumu sagatavošana, darba līgumu noformēšana un uzskaite);
- Pamatlīdzekļu un materiālo vērtību uzskaite, debitoru/kreditoru uzskaite, avansu norēķini, algas uzskaite, kases un bankas dokumentu apstrāde un iegrāmatošana, ceļazīmes, komandējumu uzskaite, akti, rīkojumi; -atskaite CSP un Latvijas Bankai. Kā arī – tukšo atskaišu aizpildīšana un iesniegšana VID ; palīdzēsim aizpildīt un iesniegt EDS līgumu, kā arī dokumentu noformēšana Uzņēmumu reģistrā un t. t.

Pieredze VID un Darba inspekciju pārbaudēs – klientu pārstāvniecība Valsts iestādēs.

Галерея
Video
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаГодовые отчеты, балансы Бухгалтерские услуги Налоговые отчеты и декларации Бухгалтерия для частных лиц, годовые декларации Начисление заработной платы, отпускных и пособий по болезни Finanšu pamatlīdzekļu uzskaite Расчет налогов Uzņēmuma ienākuma nodokļu deklarācijas Оперативные и годовые отчетыб балансы Finanšu pārskati Делопроизводство Учет кадров/кадровое делопроизводство Cоставление договоров
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 22005
Показан в результатах поиска : 130880

Sumbrs, кафе - мотель
Sumbrs, кафе - мотельКафе - мотель, заказ блюд по дороге, возможно накрыть столы до 50 человек.
Kliģi, комплекс для отдыха
Kliģi, комплекс для отдыхаМесто для банкетов, семинаров, балов и спортивных игр; ночлег в новом здании сруба или в благоустроенных номерах гостевого дома;
BALTIC-S, сантехникa
BALTIC-S, сантехникaПредприятие Baltic-S занимается оптовой и розничной торговлей сантехники.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. СЕЙФЫ. Металлические ДВЕРИ. Изготовление по заказу. C1992 года мы работаем для Вас.
Aiva plus, cтроительные и ремонтные работы
Aiva plus, cтроительные и ремонтные работыAiva plus. Строительные и ремонтные работы, утепление фасада. Внутренние и внешне облицовочные работы. Торговля строительными материалами.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Rīgas 3. arodskola, служебная гостиница
Rīgas 3. arodskola, служебная гостиницаГостиница находится недалеко от центра города. Если Вы желаете переночевать у нас или остаться дольше, предлагаем двухместные, трехместные, четырехместные номера, номера полулюкс, номера люкс квартирного типа и апартаменты. В Вашем распоряжении будет охраняемая автостоянка и конференцзал с необходимым оборудованием на 30 мест.
DIAVERS, SIA, жестянщики, кровельные работы
DIAVERS, SIA, жестянщики, кровельные работыJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Port Hotel, гостиница
Port Hotel, гостиницаГостиница PORT HOTEL находится в одном из самых красивых и эксклюзивных мест недалеко от Риги – в Адажах, в окружении прекрасных сосновых лесов.Гостиница предлагает 29 современных, удобных и комфортабельных номеров на трех палубах с индивидуальным дизайном и всем необходимым для удобства постояльцев.
Visi banneri