Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs

Tulku Fabrika, tulkošanas birojs

Krišjāņa Barona iela 32 - 1, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67286067
(+371) 26695222
(+371) 29642016
(+371) 67280286
 
VissPiedāvājumiVideoKarte
Apraksts

ZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību. Ja Jums nepieciešams profesionāls rakstisks vai mutisks tulkojums no/uz angļu, vācu, spāņu vai kādu citu svešvalodu, „ZTB.LV” – ir Jūsu pareizā izvēle.

ZTB.LV garantē saviem pastāvīgajiem un potenciālajiem klientiem:

  • piesaistīto tulkotāju augstu profesionalitāti izvēlētajā jomā;
  • jebkuras sarežģītības pakāpes teksta tulkošanas kvalitāti un izpildes operativitāti;
  • optimālu attiecību „cena-kvalitāte” par tulkojumu izpildi;
  • kvalitatīvu uz klientu orientētu apkalpošanu (klientam ērta apmaksas sistēma, tulkojuma bezmaksas piegāde, elastīga atlaižu un bonusu sistēma, ērts darbalaiks bez pārtraukumiem u.c.)
  • „ZTB.LV” darbinieki ievēros visas Jūsu vēlmes un komentārus, attiecībā uz tekstu, kuru tulkošanu Jūs esat pasūtījuši, stilu un terminoloģiju. Mēs strādājam ar jebkāda formāta tekstiem. Mūsu birojā nepastāv „minimālā apjoma” jēdziens, esam gatavi Jums palīdzēt jebkura teksta apjoma tulkošanā.

    „ZTB.LV” augstu vērtē savu klientu laiku: Jūs varat pasūtīt teksta tulkojumu un saņemt gatavo darbu, neatstājot savu darba vietu vai dzīvokli –atsūtot savu pasūtījuma tekstu uz mūsu e-pastu, vai arī atnesot uz mūsu norādīto adresi. Gatavo darbu mēs nosūtīsim Jums atbilstoši pieprasījumam, nosūtot elektroniski, vai arī mūsu kurjers atbrauks uz Jūsu norādīto adresi absolūti bez maksas. Protams, Jūs vienmēr būsiet laipni gaidīti mūsu birojā, kur profesionālie konsultanti atbildēs uz visiem Jūs interesējošiem jautājumiem un nodrošinās Jūsu pasūtījuma precīzu un kvalitatīvu izpildi.

    Mēs garantējam Jūsu dokumentu pilnīgu konfidencialitāti un saglabātību.

    Kļūstot par ZTB.LV klientu, Jūs pasargāsiet sevi no nekvalitatīva tulkojuma un ietaupīsiet savu laiku un naudu!

    Video
    PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTulkošana, tulkojumi, tulkošanas pakalpojumi    Tekstu tulkošana    Medicīnas tekstu tulkojumi, tulkošana       Medicīnas dokumentu tulkošana       Medicīnas izziņu tulkošana    Tulkošana, tulkojumi, tulkošanas pakalpojumi    Dokumentu tulkošana, tulkojumi    Notariāli, notāra apstiprināti tulkojumi       Zvērināta tulka pakalpojumi Tekstu rediģēšana, korektūra un ievadīšana    Gramatikas pārbaude    Ortogrāfijas pārbaude    Stilistikas pārbaude Tulkojumi vienas dienas laikā (Steidzami tulkojumi)
    Karte

    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 27766
    Meklēšanas rezultātos parādīts : 125514


    Rasu Dārzniecība, SIA
    Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
    Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
    Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
    Sutras Z/S, lauku māja
    Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
    Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
    Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
    R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
    R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
    Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
    Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
    Vegetarian foods, pārtika
    Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
    Ezernieki, viesu nams
    Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
    Reness R, mēbeles
    Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
    Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
    Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
    Visi banneri