Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dizains un Druka, SIA

Dizains un Druka, SIA

Lāčplēša iela 70, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 27863280
(+371) 67217802
Juridiskais nosaukums : Sia Dizains un Druka
Reģistrācijas numurs : 40103730993
Juridiskā adrese : Sia Dizains un Druka
Apraksts

Atlaide -20% lielformāta drukai

Nekavējieties un pasūtiet lielformāta druku JAU TAGAD un ietaupiet 20%!
Piedāvājumā ietilpst:
dizaina izstrāde; plakāti;
kanvas;
roll up;
pvc baneri;
logu un skatlogu uzlīmes;
automašīnu līmplēvju izdrukas;
lielformāta fotogrāfijas;
ploterdarbi u.c. 

Par sev vēlāmo lielformāta drukas veidu, cenu un dizainu sazinieties ar mums info@ tipografijas.lv vai zvaniet uz tālr. +371 27863280

_______________________________________________________________________________________

Mēs esam kreatīva un dinamiski progresējoša kompānija, kas piedāvā plašu pakalpojumu klāstu dizaina un drukas jomā. Augsta līmeņa pieredzējušu speciālistu komanda, ar prieku realizēs Jūsu ieceres un idejas. Ar mūsdienīgu iekārtu palīdzību mēs izpildīsim jebkuras sarežģītības un apjoma pasūtījumus. Individuāla pieeja katram klientam, precizitāte un atbildības sajūta ir galvenie kritēriji, kas padara mūs par labāko partneri poligrāfijas sfērā, kā korporatīvajiem, tā arī privātajiem klientiem.

_______________________________________________________________________________________

Piedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. Maksimālai klientu mērķu sasniegšanai, integrējam individuālu pieeju, izmantojot augstas tehnoloģijas iekārtas, kā arī kompetentu darbinieku sastāvu.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPoligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi Skatīt vairākTipogrāfijas, tipogrāfijas pakalpojumi Skatīt vairāk   Žurnāli    Grāmatas, grāmatnīcas    Aploksnes    Mapes    Plakāti    Brošūras    Veidlapas, veidlapu izgatavošana    Uzlīmes    Etiķetes    Iepakojums, iesaiņojums    Kalendāri Skatīt vairāk   Sertifikāti, diplomi    Flajeru un skrejlapu izgatavošana    Ielūgumi, ielūgumu izgatavošana    Katalogi Skatīt vairāk   Bukleti, bukletu izgatavošana Skatīt vairākDrukas pakalpojumi    Digitālā druka, printēšanas pakalpojumi    Lielformāta druka Skatīt vairāk   Apdruka    Plakātu druka, drukāšana Dizaina pakalpojumi    Dizaina izstrāde Ofseta druka    Vizītkartes, izgatavošana Skatīt vairākPlakātu druka, drukāšana Auto aplīmēšana Ploterēšana, plotera pakalpojumi Roll-Up Stendu izgatavošana Kopēšana un dokumentu pavairošana Fotogrāmatu izgatavošana Kanvas izgatavošana Ēdienkartes un dzērienu karšu izgatavošana Diplomi, diplomu izgatavošana Apsveikuma kartiņu izgatavošana Apsveikuma kartiņu izgatavošana Birku un cenu zīmju izgatavošana Uzlīmju druka, izgatavošana Galda kartes, galda karšu izgatavošana Dāvanu kartes - izgatavošana Ielūgumi, ielūgumu izgatavošana Vizītkartes, izgatavošana Flajeru un skrejlapu izgatavošana Veidlapas, veidlapu izgatavošana Bukleti, bukletu izgatavošana Kalendāri, Kalendāru izgatavošana un druka
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 34980
Meklēšanas rezultātos parādīts : 458343

Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
FINLAT
FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Visi banneri