KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Dizains un Druka, SIA

Dizains un Druka, SIA

Lāčplēša iela 70, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 27863280
(+371) 67217802
Juristische-Person : Sia Dizains un Druka
Eintragungsnummer : 40103730993
Juristische adresse : Sia Dizains un Druka
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Atlaide -20% lielformāta drukai

Nekavējieties un pasūtiet lielformāta druku JAU TAGAD un ietaupiet 20%!
Piedāvājumā ietilpst:
dizaina izstrāde; plakāti;
kanvas;
roll up;
pvc baneri;
logu un skatlogu uzlīmes;
automašīnu līmplēvju izdrukas;
lielformāta fotogrāfijas;
ploterdarbi u.c. 

Par sev vēlāmo lielformāta drukas veidu, cenu un dizainu sazinieties ar mums info@ tipografijas.lv vai zvaniet uz tālr. +371 27863280

_______________________________________________________________________________________

Mēs esam kreatīva un dinamiski progresējoša kompānija, kas piedāvā plašu pakalpojumu klāstu dizaina un drukas jomā. Augsta līmeņa pieredzējušu speciālistu komanda, ar prieku realizēs Jūsu ieceres un idejas. Ar mūsdienīgu iekārtu palīdzību mēs izpildīsim jebkuras sarežģītības un apjoma pasūtījumus. Individuāla pieeja katram klientam, precizitāte un atbildības sajūta ir galvenie kritēriji, kas padara mūs par labāko partneri poligrāfijas sfērā, kā korporatīvajiem, tā arī privātajiem klientiem.

_______________________________________________________________________________________

Piedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. Maksimālai klientu mērķu sasniegšanai, integrējam individuālu pieeju, izmantojot augstas tehnoloģijas iekārtas, kā arī kompetentu darbinieku sastāvu.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPolygraphiedienste mehr DetailsTipogrāfijas, tipogrāfijas pakalpojumi mehr Details   Journale    Bücher, Buchhandlungen    Briefumschläge    Mapes    Plakate    Brošūras    Formen, Formen bilden    Etiketten    Etiķetes    Verpackung    Kalender mehr Details   Sertifikāti, diplomi    Produktion von Flyern und Flyern    Einladungen, Einladungen machen    Katalogi mehr Details   Broschüren, Broschüren machen mehr DetailsDrukas pakalpojumi    Digitaldruck, Druckdienstleistungen    Lielformāta druka    Apdruka    Posterdruck, Druck Dizaina pakalpojumi    Designanfertigung Ofseta druka    Visitenkarten, Produktion mehr DetailsPosterdruck, Druck Beklebung der Autos Ploterēšana, plotera pakalpojumi Roll-Up Stand machen Arbeiten der Vervielfältigkeit Produktion von Fotobüchern Leinwandproduktion Menüherstellung Diplome, Diplomproduktion Grußkarten machen Grußkarten machen Produktion von Tags und Preisschildern Etikettendruck und Produktion Tischkarten Geschenkkarten - Making Einladungen, Einladungen machen Visitenkarten, Produktion Produktion von Flyern und Flyern Formen, Formen bilden Broschüren, Broschüren machen Kalender, Kalenderproduktion und Druck
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 34979
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 458343

Ķoņu dzirnavas, Gasthaus
Ķoņu dzirnavas, GasthausVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
DUNENSE, Lederaccessoires
DUNENSE, LederaccessoiresRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Bieriņi, Landgut
Bieriņi, LandgutLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Lantus, Landgut
Lantus, LandgutAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv bietet neue auto spare Dalal jedes Auto können Sie schnell und einfach kaufen keine neuen Kfz-Teile, Zubehör, Öl und alle notwendigen Medien für Ihr Auto.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaTragbare Saunen – Fässer, Badewannen. Bootsverleih für einen Ausflug auf Abava, Bootsfahrten in Kurzeme, Bootsverleih in Kandava, Transport mit Chauffeur vom Endpunkt der Bootsfahrt zu dem Ort, an dem Sie die Reise begonnen und Ihr Transportmittel abgestellt haben. SUP-Board-Verleih. Gartenspiele.
Visi banneri